Kad vam daju milijarde dolara, morate da stavite potpis! Milan Pašanski

0
213

Osnova cele priče oko „non-pejpera“ – tvrdi Pašanski je koordinisan pritisak na predsednika Srbije, da uradi ono što je obećao.

„Zašto je svaki non-pejper dokument upućen na adresu Vlade Srbije ili na predsednika?“: Dr Milan Pašanski

Gostujući u emisiji „Kota 17“ produkcije Helmkast, Profesor Milan Pašanski je na samom početku intervjua objasnio da je „non-pejper“, šarada i unapred smišljena priča od onih koji su pomogli Vučiću da dođe na vlast. Osnova cele priče oko „non- pejpera“, tvrdi Pašanski, je koordinisan pritisak na predsednika Srbije, da uradi ono što je obećao.

– Kako inače objasniti da svaki „non-pejper“ dokument, gde god da se pojavio, je upravo bio upućen na adresu Vlade Srbije, odnosno Aleksandra Vučića – pita se Pašanski.

Gost je vrlo detaljno i jasno obrazložio, zašto predsednik Srbije prosto ne može da vrati dokument pošiljaocu istom brzinom kojom ga je i dobio.

Naime, dešava se upravo suprotno.

– Predsednik javno nagađa ko je mogao da pošalje ovu vrstu ultimatuma koji definitivno prekraja granice Balkana, bez ikakvog uticaja Srbije u okviru rešenja kosovskog pitanja kao i statusa Republike Srpske – ukazuje Pašanski.

U okviru svog impresivnog i argumentovanog izlaganja o prirodi „non-pejpera“, i konačnog razrešenja granica na Balkanu, Pašanski je izneo još nekoliko zapanjućih činjenica koje možete pogledati u našoj emisiji.

Izvor: Hronograf

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime