Krađa od nezaposlenih

1
718

Nešto posle 12 h, podigla sam novčanu pomoć za nezaposlene u protiviznosu od 60 eur na šalteru pošte u Subotici, filijale na adresi Park Rajhl Ferenca 17.

Isplaćen mi je iznos od 7.000,00 dinara,

Verovatno je Isti iznos isplaćen i petorici muškaraca pre mene, dok sam čekala u redu oko 10tak minuta. Pri isplati blanko potpisujete izveštaj o isplati koji nakon vaše overe radnica na šalteru zadržava. Iznos koji dobijate nigde ne vidite. Primaocu se ne izdaje nikakav dokument o isplati, a isplaćuje mu se iznos manji za oko 160 dinara od protivvrednosti od 60 evra.

Na moje pitanje da li dobijamo neki dokument o iznosu koji podižemo, jer mi nije isplaćen celokupan iznos, radnica pošte se jetko nasmejala uz komentar “kome da se pravdate? Vučiću koji Vam je dao novac” i nakon toga uzviknula “Dalje”.

Bez ulaženja u to, da li radnica na šalteru pošte prisvaja oko 160 dinara od isplate novčane pomoći po nezaposlenom, po nečijem nalogu ili samoinicijativno, ona to radi PROTIVPRAVNO.

I nije Vučić dao meni ništa, nego država u kojoj on trenutno predstavlja Vlast.

Mnogo bi mi bilo draže da me ta ista država u kojoj je Vučić na vlasti, nije osudila dva puta za krivična dela koja nisam učinila, te da mi je omogućila da nadoknadim pričinjenu štetu od bivšeg poslodavca PNEUTECH DOO iz Vrbasa i radim posao u skladu sa stečenim zvanjem i znanjem, umesto što mi je isplatila pomoć za nezaposlene i dobrim delom svojim postupanjem bila uzrok pogoršanja mog zdravstvenog stanja.

Ovako, ta država omogućava zakonskom zastupniku i vlasniku PNEUTECH DOO, Milošu Lučiću da preti u sred suda tokom postupka, daje lažne iskaze, vrši utaju poreza, zloupotrebu prava, nanoseći i dalje štetu, bez ikakvih sankcija.

Da Vas podsetimo:  Vesić se slikao kako JEDE GRAŠAK KOD MAME! Zbog JEDNOG DETALJA Tviter bruji od komentara – da li vidite “sličnost” (FOTO)

Ali u državi gde je normalno da Vas pravosudni i organi tužilaštva osude za krivična dela koja niste učinili, da sudije ne govore istinu, već se koriste neistinama i lažima (sudije Višeg suda u Somboru Marina Budanović u postupku P 35/20, Mirjana Vignjević u P1 137/17, P1 295/18, P 634/20, P 33/20, sudija Božidar Sekulić u postupku P 61/18, Sudija Dobrila Mrdak u P1 8/17, suda u Vrbasu: Jelena Kovačević, Snežana Popović, Hromiš Danijel, Lučić Dara), valjda je normalno da svako ko proceni da može i pokušao da prigrabi sebi deo kolača ako smatra da je u prilici.

I na kraju sasvim nepotrebno pitanje: Zar zaista nikoga nije sramota? Zar su se vrednosti toliko promenile, nauštrb savesnosti, časti i poštenja?

IZVOR: Borba za Istinu

1 KOMENTAR

  1. Ima jedna stara izreka …nije strasnostose BOGA neboje….vec je strasno sto se niceg NESTIDE..pre 2 SR od radikala austrija i nemacka napravile naprednjake….sad od radikala nisu radili nemci vec englezi..nezna se koje je vece zlo…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime