BIA, Kebo, BIA

0
1427

Mogući razlozi privođenja folk ekstremiste Dragana Kojića Kebe na informativni razgovor u prostorije Preduzeća za zanatske i dekorativne usluge „Bata i armirači“, skraćeno- BIA.

1. Operativci najavili obustavu rada ukoliko im šef..ovaj, direktor Bata Gašić ne poveća dnevnice za keramičarske radove sa 20 na 25 evra, plus doručak! Gašić predložio kompromisno rešenje: „Nema ništa od povećanja dnevnica, i ovako fušerišete, bre, ali možemo da privedemo Kebu da vam peva, lakše se radi uz muziku… Dogovoreno?“

2. Keba je obradio čuveni hit Harisa Džinovića „I tebe sam sit kafano“ u „I tebe sam sit fontano…“, i time ugrozio nacionalnu bezbednost i interese!

3. Prijavljen da je na svadbi kod gazda Milutina u Gilzenkakenhofenu na bis pevao: „Niko nema što Vulin imade- Vulin ima tetku iz Kanade…“!

4. Mik Džeger obećao Vučiću da će uzeti srpsko državljanstvo ukoliko zabraniKebi da ubuduće obrađuje pesme „Stonsa“. Vučić najavio da će s Džegerom položiti stons- temeljac za proizvodnju hita kojim će Džeger i ekipa započeti jubilarni 100. oproštajni koncert na otvaranju „Beograda na vodi“, ukoliko se ne raziđu za 30 godina.

5. Komšija ga prijavio da se raspitivao može li umesto honorara za tezgu da dobije doktorat, pozivajući se na slučaj ministra policije. Operativci BIA utvrdili da dr. Stefanović nije pevao ni na svojoj svadbi, a doktorat je stekao marljivim radom na tezi od petka popodne do subote kasno uveče!

6. Opravdano se sumnja da preko snaje Severine sarađuje sa hrvatskom obaveštajnom službom, dostavljajući im poverljive podatke pesmama.
Najočigledniji primer je numera: „Bre gidi džanum, za dušmani…“! Operativci još rade na prevođenju prvog dela refrena, dok je za drugi nedvosmisleno utvrđeno da predstavlja direktan napada na predsednika Srbije.

Da Vas podsetimo:  Ko lud, ko zbunjen

7. Pozvan je da objasni zašto pred svetom kleveta Srbiju stihovima: „Nemam drage, nemam druga…“, kada je svakom dobronamernom čoveku jasno da danas, uz rast BDP-a ko na „vijagri“, svako ima i dragu i druga i tetku i brata i perspektivu i subjektivni osećaj gladi ali objektivan osećaj da je sit svega i penziju i najmodernije kontejnere pune razdraganih penzionera i onoliko rijalitija da ne misli na povećanje cene struje, koja je morala da poskupi upravo zbog ogromne gledanosti rijalitija, što znači da su građani sami krivi za to i nije na Kebi da kleveta i izmišlja nepostojanje drage i drugova!

8. Odbio je poziv Aleksandra Vučića da pesmom kolege: „Luckasta si ti- takav sam i ja“ svečano otvori unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji!

9. Pristao je da pesmom otvori pomenuti dijalog, ali uz uslov da đuska što je okarakterisano kao neozbiljno i neprilično tako važnoj temi, o kojoj bi se razgovaralo čak 45 minuta, sa tri pauze od po 12 minuta.

10. Ramuš Haradinaj je zapretio da će prestati da bude prihvatljiv i da će formirati Zajednicu srpskih opština ukoliko vazali, pardon, ministri sa Srpske liste ne prestanu s pevušenjem: „Sve na pesmu i veselje“ kad god pomene opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime