Desilo se!

1
1871

Od kako je 2014. godine gologlav sa raskopčanom jaknom, pred televizijskim kamerama „spasio“ dete iz snežnih smetova kod Feketića, predsednik Vučić se nije zaustavljao.

Kisnuo je u nekoliko navrata: na vojnoj paradi pre par godina kategorički je odbijajao da se zakloni kišobranom kada su, kako bi dokazali da nisu slabići koji se boje obične kiše, njegov primer sledili i svi ministri iz Vlade.

Tako su nastale legendarne fotografije koje se i godinama kasnije navode kao simbol besmisla.

I tokom jedne od poseta  Kosovu predsednik je šetao gologlav po mećavi, pa se zbog svih sličnih situacija pronela glasina da on ima nešto protiv svih izuma koji nas štite od padavina, te da od kišobrana beži kao đavo od krsta. 

Mnogo puta je Aleksandar Vučić svoje dužnosti stavio ispred sopstvenog zdravlja, ali nije posustajao. Bio je neumoran na otvaranjima fabrika, robnih kuća i marketa, obilascima opština, konferencijama za medije.. Sam je isticao kako malo spava a puno radi, ustaje u pet, a leže posle ponoći. Njegovi najverniji stranački drugovi su isticali  kako praktično ne ide ni u toalet. Samo radi i radi…

Predsednik Srbije zaslužan je za sve dobro što se dešava u ovoj zemlji i sve je uspevao da postigne, pa su neki u šali govorili da strahuju da će im banuti i kada otvaraju paštetu.

Mnogi su se pitali kako mu to polazi za rukom? Uvek spreman da nadgovori sagovornika, pun elena i energije. Istina deševalo mu se da tokom televizijskih gostovanja tokom kojih je, po običaju on propitivao voditelje, pravi duge dramske pauze pa nam se činilo da je umoran i iscrpljen. Međutim sve je to bio deo dobro uvežbanog scenarija.

Zato je sve zabrinula vest da je predsednik zbog zdravstvenog stanja  morao da propusti međunarodnu konferenciju “Кraj nekažnjivosti za zločine nad novinarima“  koja se održavala povodom 20. godišnjice bombardovanja RTS-a.

Iz predsedničkog kabineta nisu naveli detalje o zdravstvenom stanju predsednika, ali je zato internet još jednom pokazao svoju beskrajnu informisanost i duhovitost. „Ozbiljno bolestan? Pa znamo mi to odavno“, „Predsednik se samo umorio od prebrojava ljudi i mitingovanja”, samo su neki od komentara.

Možda je sve samo deo plana da predsednik pokaže i ono drugo, običnije i humanije lice, da pokaže svima da je i on čovek od krvi i mesa i da može da se razboli. SNS glasači su u šoku, većina ne veruje da je predsednik bolestan- to prosto nije moguće!

I šta je sledeća vest koju će neprijatelji ove zemlje poturiti, da predsednik ide u WC kao svaki običan čovek? Medijski rat očito ulazi u fazu kada nema granica za podmetanja i laži.

Goca Savković

1 KOMENTAR

  1. Uticaj belosvetskih savetnika (Toni Bler, Mongomeri…) na nase predsednike (Nikolic na stiroporu i vec nabrojane situacije sa Vucicem),ostavili su traga na nasoj politickoj sceni.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime