Ponovo ucene i pretnje da se dođe na miting SNS u Čačku

0
63

Srpska napredna stranka u Čačku organizuje predizborni miting u subotu, na kome će, između ostalih, govoriti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Radnici Javnih preduzeća, predškolskih ustanova, vojne fabrike „Sloboda“, kako se priča, dobili su direktive koliko njih mora da prisustvuje tom naprednjačkom skupu.

Iste naloge su dobili i predstavnici sportskih klubova koje je u funkcionerskoj kampanji obilazio gradonačelnik grada pored Morave Milun Todorović i koji im je darivao sportsku opremu.

Lider GG „ProBudimo“ Čačak Pavle Jelesijević kaže da mu tokom jučerašnjeg i današnjeg dana stižu poruke brojnih zaposlenih u pomenutim firmama.

„Javljaju se ljudi iz predškolskih ustanova i javnog sektora da su primorani da dočekaju Vučića u subotu na mitingu u hali KK Borac. Takođe, radnici „Slobode“ na odeljenju pirotehnike dobijaju nalog od šefova i poslovođa da po 20 lica iz svake radionice mora ići u 12 sati da kako bi hala bila puna“, tvrdi Jelesijević.

Jedna od radnica vojne kompanije kaže za naš portal da su je zvali, ali ih je odbila.

„Ne može sa mnom da upravlja niko. Ne pristajem na pritiske i ucene. Dosta mi je i Vučića i svih njegovih. Po cenu otkaza neću se pojaviti“, priča sagovornica iz vrtića.

Prema njenim rečima, ovo je najprljavija kampanja koju naprednjaci vode.

„Zašto se Milun krije iza predsednika?“, pita se naša sagovornica.

Kako kaže, to što rade radnicima predstavlja „strašan mobing i zastrašivanje“.

„Dosta je bilo. Ne plašim se više“, zaključuje naša sagovornica.

Inače, gradonačelnik Čačka Milun Todorović je u proteklom periodu obilazio čačanska sela, fudbalske klubove, obećavao asfalt, počinjao radove, darivao sportsku opremu, naravno o trošku svih Čačana.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime