Vučić, Džoni Dep, Edin Vranj i sponzoruše

2
540

Vučić o tome kako su žene u njegovom kabinetu danas dočekale Džonija Depa: ”Doterale su se kao nikad do sada, nikad ranije nisu bile ovako marljive, sve su ostale da rade prekovremeno.”

Sve­ča­nost u zgra­di Ge­o­za­vo­da / Foto: Mar­ko Spa­so­je­vić, Politika

Pod pretpostavkom da Vučić govori istinu (što je uvek sumnjivo s takvom lažovčinom), valjalo bi primetiti da su Predsedništvo, samim tim i Srbiju, jednako osramotile i te žene, kao i onaj ko ih je takve zaposlio tamo i uspostavio prihvatljivost opisanog ponašanja.

Jeste, dame i gospodo, po najvišim srpskim ustanovama odavno caruje splavovski mentalitet. Nije na to bio gadljiv ni Tadić (Lutrija Srbije), a pod nepopravljivo iskompleksiranim naprednjacima stanje je metastaziralo. Toliko, da se vladajuća budala sad i hvali time pred celim svetom.

Naravno, ne verujem da će iko iz ”opozicije” podići glas protiv ove bruke. Jer Dep je ovde došao ”iz sveta” (čitaj: iz Amerike), pa je stoga sve u redu, nema razloga za uzbunu, srpske žene vala i treba na tacni da se nude holivudskim zgubidanima, neće valjda Aci Lukasu, pobogu!

Ali, ako mislite da je to najveća šteta koju je predsednik danas naneo Srbiji, grešite. Vučić je iz zatvora pustio Edina Vranja, muslimanskog zločinca, na čemu mu je Bakir Izetbegović lično zahvalio.

Neki dan sam ovde ukazao na to da koliko je Vučić pogubniji po svaki i jedan srpski nacionalni interes od Vojislava Koštunice, poslednjeg srpskog vladara koji se zaista borio za očuvanje KiM u okviru Srbije. Mnogima to nije prijalo, pa su se upustili u raspravu sa mnom o Koštuničinim gresima (koje, uzgred budi rečeno, nisam ni poricao). Najviše mu je zamerano na tome što je iz zatvora pustio oko hiljadu šiptarskih osuđenika, između ostalih i tada još mladog Aljbina Kurtija. To je, ponavljali su, neoprostiv Koštuničin greh.

Da Vas podsetimo:  ALEKSANDAR VUČIĆ I NJEGOVI KAMIONI, AVIONI, MOSTOVI, AUTOPUTEVI I DRUGA ZAMLAĆIVANJA NARODA
Miodrag Zarković

Pa eto, živo me zanima kako se ti ljudi osećaju danas, kada Aleksandar Vučić, za koga oni valjda veruju da je manja štetočina od Koštunice, pušta iz zatvora muslimanskog koljača. Ne verujem da će mi odgovoriti, ne zameram, ali neka se barem sami pred sobom zapitaju šta bi Vučić, kukavica nad kukavicama, uradio na Koštuničinom mestu pre 20 godina. Da li bi, ”hrabar” kakav jeste, u ondašnjim okolnostima smeo da odbije bilo kakav zahtev Zapada?

Evo da vam kažem šta bi bilo da je tada na čelu države bio Vučić. Ne samo da bi svi šiptarski osuđenici bili pušteni, nego bi svaki od njih dobio i poslovnu pratnju na korišćenje. Da mu se nađe, dok se ne privikne na život van robije.

Danas smo videli da AV ne oskudeva u takvim kadrovima. Ne znam samo kako da nazovem taj tip žena, nisam pitao Gordanu Čomić kako glasi ženski rod od ”naprednjak”. Sponzoruša?!

autor:Miodrag Zarković

https://hronograf.net/

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime