Poznati pulmolog dr Dejan Žujović: Vučić da nas uči poslu?!

5
12078
Doktor Dejan Žujović / Foto: printscreen

Ogorčen sam na dr Kona i “nafrakanu”

  • Žujović: Sebi nikada ne bi dozvolio ono što su pojedine kolege iz „struke“ dozvolili, a to je da ih Aleksandar Vučić čovek koji “mnogo se.e” uči poslu.
  • Zar mi lekari treba da stojimo mirno pred šarlatanom Željkom Mitrovićem?
  • Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) predložem da pozove Vučića za savete kad se već u sve razume.

Doktor Dejan Žujović, načelnik dnevne bolnice gradskog zavoda za plućne bolesti detaljno je objasnio čemu služe maske i kako razlikovati efikasnu od one koja nikakvu svrhu nema.

Razočaran je stanjem u zdravstvenom sistemu i smatra da mi nismo spremno dočekali virus.

On kaže da je skandalozno što su kasno dobili zaštitnu opremu, a njemu je stradalo desno plućno krilo iz toga razloga. Dr Žujović ne veruje da će uspeti da preživi ukoliko mu se desi da se ponovo zarazi. Kaže da sebi nikada ne bi dozvolio ono što su pojedini dozvolili, a to je da ih Aleksandar Vučić čovek koji “mnogo sere” uči poslu.

Vučić, kao i Bil Gejts, ima ambiciju da bude doktor i savetodavac lekarima specijalistima / Foto: printscreen

– Prosto na to ne bi pristao ni po koju cenu – kaže dr Žujović.

Doktor Žujović ne priznaje alternativnu metodu lečenja koju sprovodi diletant Željko Mitrović i dodaje da je ozoniranje na Pinku prekinuto kad se veliki broj ljudi zarazio.

„Zar mi lekari treba da stojimo mirno pred šarlatanom Željkom Mitrovićem?

Mirtrovićev medicinski cirkus: Mitrović i ozoniranje čemu su se svi stručnjaci smejali / Foto: printscreen

Takozvani krizni štab je po rečima doktora jako tužna grupacija tužnija i od Vlade Srbije.

– Drugima daju saveta a oni se nijednog od tih saveta ne pridržavaju, a slike sa Zlatibora to najbolje pokazuju. Dok se doktori bore za život pacijenata i svoj lični oni biraju hranu i smeštaj – objašnjava on i kaže da je najviše ogorčen na dr Predraga Kona i “nafrakanu” (dr Dariju Kisić).

Žujović dalje objašnjava da dnevno samo on primi 20 zaraženih pacijenata i smatra da je ovo cunami, a u javnosti se predstavlja kao neki talas ili pik.

Tandem Kon-Kisić koji je predložio i doneo mnoge glupave i pogrešne odluke i mere u Kriznom štabu, zajedno sa Vučićem / Foto: printscreen

Doktor je podelio dosta saveta građanima između ostalih da temperatu do 38 stepeni ne treba obarati jer tad sam organizam ubija virus. Žujović je za virus rekao da je na steroidima i naveo njegov primer kako je za samo par sati ostao bez plućnog krila iako se zdravo hrani i redovno trenira.

On objašnjava da loša ishrana i mnogo stresa dodatno pojačavaju dejstvo virusa, a za to krivi sistem.

– Glupost je to što priča nafrakana (dr Kisić) da virus slabi i nju niko više i ne može da sluša – kaže Žujović.

Lečenje pacijenata košta između 5.000 i 8.000 evra, a to naš sistem ne može da izdrži. Predsedniku Vučiću je Žujović je poručio da “prestane da sere”.

A Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) predložem  da pozove Vučića za savete kad se već u sve razume.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Svedočenje dr Žujovića

Video prilog (traje 7 ipo minuta)

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Žujović: naplatiću Konu svaku kap svog znoja

Poznati pulmolog Dejan Žujović poručio je preko društvene mreže Fejsbuk da će epidemilogu Predragu Konu “naplatiti svaku kap svog znoja”.

On je na svom profilu objavio fotografiju gde se nalazi  pod punom zaštitnom opremom, a uz nju je postavio i nekoliko slika na kojima se vidi pod natopljen znojem.

Znoj Dr Žujovića, koji je oboleo od korona virusa zbog nedostatka odgovarajuće zaštitne opreme / Foto: printscreen

“Ovo je poruka Peci Konu i svim žderačima naših života i naše sreće. Ne plašim se ja vas ni malo, vampiri. Kada budete mislili da je svet vaš, doći ću iz mraka i naplatiću svaku kap svog znoja na ovom podu. Pogledaćemo se u oči, pa šta bude neka bude“.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Izvor: Između sna i javePravda.rs

5 KOMENTARA

  1. Predsednik nam je bogom dan te ima da se ponaša onako kako on misli. On je faktor iznad države i korone. Oni koji došli da ga vide nemaju želju da se zaraze niti da zaraze predsednika. Ukoliko se neko zarazi on je sam prema sebi kriv i snosiće konsekvence za probleme koji ga snađu. Pretsednik mora da se eksponira, nije dovoljna samo TV, već i narodni i oni drugi skupovi. S druge strane on je vakcinisan, ako je istinito, u Rudnoj Glavi i Pukovcu i time je zaštićen, a na ovaj način želi patriotski da se svi iscepe do kraja i zaštite od korona virusa, a za ostale nedaće, beda, jadi i gladi ko ga briga pa i predsednika koji ne može sve da stigne i svima da pomogne, a predizborna kampanja ne poznaje viruse, samo lični interes. On ne širi koronu, već svoj politički i patriotski legalitet.

  2. Danas sam se prepala skoro kao da sam u avijonu koji leti za Indiju.Kada ovi objavise da je umro Dr Pulmolog pa prezime slicno ,jedina misao i ovoga su ucutkali ,da li virus ili Oni .Iskreno mi je zao svakog doktora bilo sa koje je strane ali da bas odlaze normalni i po mojoj meri nije mi pravo .Oglasi se doktore da nas ubedis da si ziv.Toliko od mene.

  3. Danas sam se prepala skoro kao da sam u avijonu koji leti za Indiju.Kada ovi objavise da je umro Dr Pulmolog pa prezime slicno ,jedina misao i ovoga su ucutkali ,da li virus ili Oni .Iskreno mi je zao svakog doktora bilo sa koje je strane ali da bas odlaze normalni i po mojoj meri nije mi pravo.Posle sam na internetu videla ko je ko i laknulo mi je .Oglasi se doktore da nas ubedis da si ziv.Toliko od mene.

  4. Gresis Dile. Mnogo, mnogo gresis. U Srbiji ova nevolja tek pocinje.Krizni stab je igracka u rukama vlasti. Doktor je jedan od retkih koji ima petlju i kaze kako jeste. Dok Predsjednik luta naokolo po konferencijama, a mnogo pametna Premikjerkica gljumi nekog frajera, ovi doktori spasavaju ljude a sami nistu zasticeni. Jasno je dragi Dile da si jedan obican bot. A evo srcka dadoh ti veliko slovo imenu tvom. Nadam se da se bolje osecas, ono ti u stilu velikana, mos’ misliti :).

  5. Gde si ti sveznalice do sada bio i šta si.radio. Onaj ko kritikuje sve i svašta i nije neki stručnjak. Znaš li ti doktore da je ovaj krizni štab poslušao najbolje stručnjake iz Kine i tako uradio da je u Srbiji stanje mnogo bolje nego u najrazvijenijim zemljama sveta . Jednostavno Vučic ti je kost u grlu.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime