Naša heroina je Milunku Savić, a njihova Madlen Olbrajt

1
173
Foto: Kurir

Draga moja Srbadijo, mislim da je red da se mi Srbi na ovaj dan početka krvavog bombardovanja naše zemlje i zvanično oprostimo od američke heroine Madlen Olbrajt, kao od ideologa tog bombardovanja, budući da su se datumi, kažu neki, po pravdi poklopili. Da to uradimo biranim rečima, a što bi srpska ambasada u Vašingtonu mogla da iskoristi i za spot prijateljstva sa SAD-om i tako im uzvratimo ljubav kojom nas američka ambasada obasipa kod nas. Ovako:

Jedan od vas pokretao je krvave ratove u mnogim zemljama. Jedan od vas bila je jedna od vas. Madlen Olbrajt. Nakon završenih ratova uživala je u blagodetima ratnog profiterstva, zato što je verovala da je lepo uživati i graditi državu na tuđoj prolivenoj krvi i na pljačkanju tuđih prirodnih bogatstava. Samo zbog njenih odluka, pobijeno je stotine hiljada dece, dok je radila kao Luciferova čistačica, a što je po njenim rečima bilo vredno ideja iz pakla za koje se zalagala. Učestvovala je u brojnim zločinima, ali joj je najteže bilo da organizuje zločin nad Srbijom, u čijem Beogradu je i živela u mladosti. Morala je krvoločne teroriste, koji Srbima otimaju zemlju, da pretvori u žrtve, što nije bilo lako. Ali, kao profesionalno đubre nije odustajala da laže i fabrikuje, jer je smatrala da nije grehota vaditi i prodavati organe obespravljenih Srba. Sama je organizovala i hapšenja stranih časnih generala, koji su po kazamatima ubijani redom, među kojima i časne srpske generale i državnike. U predvečerje 23. godišnjice zločina nad Srbijom, neko je pokucao na njena vrata. Bio je to gazda Lucifer sa slikama svih nevinih žrtava njene satinističke ideologije, koje je morala da gleda dok mu je predavala svoju paklenu dušu.

Da Vas podsetimo:  "Miljenica" i "pastorče" ili kako se od "Gospodaru zapovedaj" stigli do "AV - Crvena zvezda ne sme da stane"

Zbog Madlen Olbrajt koja je verovala da heroj nije onaj ko spasi najviše života, već onaj ko naredi pokolj miliona nevinih ljudi. Koja je znala da je teško dati život za svoj narod, ali da nije teško organizovati da ga daju neki drugi. Zbog Madlen Olbrajt koja je ljude na drugoj strani posmatrala kao da nisu živa bića, koja je znala da nakon jednog krvavog rata mora da započne drugi. Koja se nije borila protiv neprijatelja, jer niko nikad nije hteo da joj naudi, nego iz želje da otima i ubija. Zbog Madlen Olbrajt koja nas je naučila da zbog njenih zločina iz prošlosti svi zajedno moramo da se borimo za drugačiju budućnost. Neko ima kao heroinu Milunku Savić, a neko Madlen Olbrajt. Zbog toga, vi nikada nećete biti svet…

Autor: Marko S. Radulović

https://borbazaistinu.rs/

1 KOMENTAR

  1. Siptarska kucka je konacno otisla tamo gde treba da bude. Kamo srece da joj Srbi nisu ukazali gostoprimstvo u II svetskom ratu. Krvolocne pse ne treba hraniti ni drazti u svom dvoristu!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime