Zašto se Srbija ne sme razoružavati?

0
142

Dok razoružani Srbi na KiM gledaju kako im upucavaju decu, otimaju imovinu, konfiskuju zemlju, terorišu i mlade i stare i mole vojsku Srbije za pomoć, dotle se AV neumorno hvali “razoružavanjem“ i same matice Srbije – dugoročna akcija predavanja oružja je u toku. S time, zemlja bi trebala da postane sigurna, uverava nas.

Sudbina naših u južnoj provinciji je postala tabu tema – o nepravdama i ubijanjima, samo sme da se govori na način kako to mafijaši u vladi hoće! Najbolje da se ćuti – i o pretučenim bakama i o opljačkanim porodicima i o ranama naše dece! Jedino autokrata AV sme o tome da zbori – i to samo onako kako mu se ćefne.

Matematički gledano, akcije razoružanja Srbije nije osnovana statističkim brojevima:

НЕ разоружавању Србије! Разоружати оне који чувају АV-a!

Statistike jasno pokazuju da i pored izuzetno velikog broja vatrenog oružja u vlasništvu našeg naroda, nesreće i upucavanja kao na Vračaru i kod Mladenovca su ekstremno retke. Nesignifikativne! Najveći broj žrtava vatrenog oružja se nalazi u Brazilu gde socijalna politika nikada nije postojala i kriminalci imaju svoje kvartire u koje policija ne sme da uđe. A u Brazilu ljudi nisu tako naoružani kao kod nas ili u USA.

Dakle, prema iskustvu, broj zločina počinjenix vatrenim oružjem ne stoji u direktnoj proporciji s brojem vlasnika oružja! Ali, nauka i razum ne interesuje ovu kriminalnu vladu Srbije koja koristi sve moguće trikove da deformiše realitet, svest i percepciju naroda. “Dobro uređena milicija, neophodna je za bezbednost slobodne države, pravo naroda da čuva i nosi oružje, neće biti povređeno“ — kaže Drugi amandman američke Konstitucije. Niko ne sme da didrne privatno oružje američkog državljanina – jer, on time može da ukloni tirane s vlasti (milicija). Narod čuva demokratiju. Iako su žrtve ogromne, upucavanja vrlo česta – vlada ne sme ni da pomisli da svoj narod ostavi bez pištolja, pušaka, automatskih…

Da Vas podsetimo:  Kako se u školama krade

Diplomatski gledano, Srbija je okružena neprijateljhskim elementima,tako da se naše oružje može slobodno smatrati kao neophodna oprema za odbranu. Ali, i unutrašnji izdajnički pioni, mogu s milicijom koja je ustvari po definiciji “naoružan narod“ da se nateraju na priznanje i pritvor. Oružje u ovoj situaciji je snaga naroda – ono nije i ne može biti problem.

Gledano s običajne perspektive, naše kulture i istorije – u duhu našeg naroda je posedovanje oružja. To se ne sme dirati!

Hijedan zdrav Čovek ne želi da čini zlo svome bližnjem. Evo sajta gde oko 7 000 priča o upucavanju u SAD stoje na raspolagqnju : https://ssristories.org – u svim ti pričama se skriva da su počinioci zločina bili “tretirani“ psihoaktivnim supstancama!! Ovde se podrazumava legalan, lekarski “tretman“, dakle “lečenje“ koje je uzrok nasilju ! Mešavina “lekova za smirenje“ iz familije bencodiacepina s alkoholom može vrlo lako da dovede do ubistva. Ali, i amfetamin (Adderall),metilfenidat (Concerta, Ritalin..), koji se koristi za “lečenje“ hiperaktivnosti kod dece, jer imaju strašne, neželjene efekte na mozak : efekat je isti kao i kod kokaina, morfina, heroina… Radi se o kriminalizaciji mentaliteta koji stvara ubice. Očigledno je da vlada iz senke, gura masovna ubistva na ovaj prikriven, satanski, “iatrogen“ način i da truje ljude “psihijatrijskim lekovima“ koji pretvaraju paciente u ubice.

Ako razlog razoružavanje Srbije nije ono što mafijaška vlada govori i što nam režimski mediji poturaju u “informacijama“ koja su postala pogana propaganda sotona, onda je jasno da će mafijaši zadržati oružje a pošten, radan, ne-naoružan narod postati žrtve upucavanja od strane vlade. Nemamo li već dosta ubijenih advokata, političara, novinara… ? Sigurno nisu bili naoružani kad su ih mafijaši likvidirali.

Zato, mi moramo biti naoružani.

Da Vas podsetimo:  Neželjena ćirilica!

“Neka borba bude neprestana’

Dr med Jasmina Vučić-Peev

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime