Srpski par od napuštenog autobusa iz Breninog filma napravio vrhunski prostor za život!

0
122

Život na točkovima Ane i Strahinje senzacija je još od vremena kada njihov putnički dom nije imao mnogo toga što ga danas već čini njihovim utočištem. Nakon što su izbacili sedišta iz starog putničkog autobusa, Anja i Strahinja su ga temeljno preuredili. Sada u autobusu imaju sve što im je potrebno – spavaću sobu, dnevnu sobu, garderober, kompletno kupatilo i prostranu kuhinju sa tremom ispred za opuštanje.

Upoznali su se pre seda godina, a sada uživaju u porodičnom životu sa svojim blizancima u autobusu iz Breninog filma.

Za svega 1.000 evra kupili su žuti VW kombi iz sedamdesetih u kojem su putovalu širom Evrope. Vremenom su ga preuredili tako da su u njemu proveli čitavu godinu obilazeći sva mesta koja su želeli da vide.

Međutim, kada su se deca rodila, odlučili su da se smeste u nešto prostranije, pa je njihov izbor pao na 40-godišnji putnički autobus proizvođača FAP-a. On je ubrzo dobio izglede pravog doma koji se prostire na 25 kvadrata.

Nakon dve i po godine rada, konačno su završili sve prepravke na svom ljubimcu i sa ponosom su proglasili da je njihov autobus postao njihov dom.

-U ovoj završnoj fazi radova smo obezbedili vodu, obnovili 30 godina staru, iznošenu instrument-tablu, napravili trem za opuštanje u trenucima predaha, krovnu terasu sa panoramskim pogledom na šumovita brda Maljena – obavili kompletnu renovaciju limarije i na kraju ga prefarbali.

-U videu koji je dostupan možete videti sve ove radove. Ako ne želite da gledate ceo proces, možete odmah preskočiti na 10. minut i pogledati pre i posle transformacije, kao i kompletnu turu kroz naš dom – poručio je ovaj kreativni bračni par.

Da Vas podsetimo:  Istraživači javnog mnjenja: Konfuzija kod birača, nezahvalno davati prognoze o ovim izborima

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime