Šta bi Crna Gora da joj nije prčevitih Socijaldemokrata, vrlih čuvara njene časti i poštenja po njihovoj meri?

0
121

Naravno, njihova mera je vazda kusa Crnoj Gori ali je potaman njihovoj ludosti, pa se, evo, Draginjini svedoci usprčili nad samim srcem Crne Gore na koje je, kako vele, izvršen puč, ni manje ni više

Foto: printscreen

Piše: Mihailo Medenica

Šta bi Crna Gora da joj nije prčevitih Socijaldemokrata, vrlih čuvara njene časti i poštenja po njihovoj meri?

Naravno, njihova mera je vazda kusa Crnoj Gori ali je potaman njihovoj ludosti, pa se, evo, Draginjini svedoci usprčili nad samim srcem Crne Gore na koje je, kako vele, izvršen puč, ni manje ni više.

Pomenuto srce je Univerzitet Crne Gore, a infarkt je imenovanje oca Nikole Marojevića, paroha nikšićkog, u upravu univerziteta, što je ravno terorističkom napadu na državnost Crne Gore, jer je sveštenicima mesto isključivo u crkvi, a crkvi što dalje od Crne Gore, jer…

Pa, jer je SRPSKA, drugog greha nema, a i ne treba joj, kud ćete veću sablazan od mantije koja nad Crnu Goru nadvila ko…

Ko nebo, koliko god to socijaldemokratskim čuvarima fašističkog zaveta DPS – a bilo mrsko, ali tako je!

Na stranu što je otac Nikola veliki čovek i još veći duhovnik, što Crnu Goru ne voli onoliko koliko od nje može prčevita da zahvati, već koliko može da joj služi i da joj pruži, ovo je slovo u odbranu najveće svetinje koju i dalje moramo da branimo kao u dane prokletog DPS-a, Crne Gore, lovćenske i nadlovćenske…

Ako je šta srce Crne Gore, socijaldemokratska sekto, Sveta Srpska pravoslavna crkva jeste!

I srce i duša i temelj i suština, jer Crna Gora nije majka no dete oltara, Liturgije, pričesti…

Crna Gora je nafora, koliko god prezirali to, dragovoljci crnogorske propasti, no tako je!

Da Vas podsetimo:  Milanović i Plenković - zabava miliona

Državnost Crne Gore je sva od kandila i tamjaništa, i zbog toga, isključivo zbog toga jeste sva u sjaju i sva u slavu, lovćenska i nadlovćenska…

Za tu slavu, taj sjaj i blagoslov, najbolji od nas su postradavali bez jauka!

I baš zbog toga imenovanje sveštenika Svete Srpske pravoslavne crkve nije „puč“, nije bruka za „sekularnu državu“, kako mantrate, već je vaš fašizam i mržnja prema svemu srpskome ono što izjeda dušu Crne Gore, no, na sreću, crkva je tu da vida i leči!

Sveta Srpska pravoslavna crkva, srce istinske Crne Gore u kojoj je vazda bilo mesta i ljubavi za svakoga, kako god se pisao i ispovedao!

Nego šta nego da je umnicima mesto tamo gde se obrazuje budućnost Crne Gore, jednako za oltarom i jednako na univerzitetu, jer mantija nije pokrov no ćivot naše Crne Gore!

Nema moje i vaše Crne Gore, no jedine, bolje i od vas i mene, a valjaćemo i njoj i sebi jedino dok joj srcem čuvmo srce, jer to srce je sačuvalo Crnu Goru za nas! To što vi, prčevite dahije, govorite o Crnoj Gori a sanjate Montenegro- to je isključivo vaša muka i greh.

No, i za tu muku ima leka- sutra izjutra na Liturgiju, tamo gde su vam i prađedovi svetom nedeljom zorili, pa da vidite lečka dalje od noseva i bednih politikantskih zamešeteljstava…

Nikud Crna Gora zalutati neće, ne sekirajte se, no to vi tumarate po glibu čistoga fašizma i patološke mržnje prema svemu srpskome, pa vam se čini daleka… Iz tog bezdana u kojem ste i sunce je predaleko, a eno s Lovćena, s Ostroga, iz Morače – možete ga dotaknuti, sagoreti vas neće, no vaš je izbor da od šibice sagorite.

Da Vas podsetimo:  SUDBINSKA POTRAGA ZA KORENIMA: Pijaniskinja Margarita iz Odese pronašla porodicu svog dede u Srbiji!

Od šibice kojom biste da potpalite Crnu Goru pa da ako iz njenog pepela vaskrsne Montenegro, ali nema od toga više ništa, nikada!

Zapamtite, čuvari iskre prčevite ludosti- dok je riza i mantija Crna Gora je najmilija!

Ne verujte meni- stanite pred grobove đedova pa pitajte, ako uopšte budu želeli da se razgovore s vama?

Dalje pogane jezike od Svete Srpske pravoslavne crkve, nemate vi šta da branite do laži i mržnje ali mi imamo, itekako imamo- Crnu Goru vam ne damo, Montenegro ne vraćamo, zapamtite doveka!

Ne brinite ništa za srce Crne Gore, kuca klepalima i zvonicima, brinite se za duše svoje – rasprodali ste ih ko sekundarnu sirovinu pa sad ne kukajte zbog oca Nikole, on se i za vas moli, a za šta se vi molite pred tim „ikonama“ grimasa, grča i bespameti?

Poznate li „svece“ kad stanete pred njih, ogledala su to, sve toče „miro“ jada i beznađa.

Prčevita ispovest – prčevitih neisšovednika!

Laž za mržnju i obratno, to je vaša sekularnu Crna Gora!

Po vašoj meri – Milo Đukanović krojač a vi ponizni manekeni DPS nakarade!

Mihailo Medenica

https://www.in4s.net/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime