ZEKIĆ: Treba novčano kazniti one koji vređaju Vučića

1
1527
Olivera Zekić / Foto: YouTube Screenshot

Olivera Zekić, poznato lice iz REM-a, barem sudeći po komentarima ljudi na društvenim mrežama, najavila je svoju kako kaže ličnu borbu da se suzbije rat koji se vodi protiv predsednika Vučića na pojedinim pre svega lokalnim televizijama.

Njena reakcija došla je kao odgovor na nedavne pretnje političara Srđana Noga, nekadašnjeg člana Dveri. Nogo je tada na televizji KTV rekao da će kraj koji će doživeti predsednik Vučić kao i njegova porodica biti užasan. Nije pojasnio šta to znači.

Osude su pristigle sa svih strana a sama Olivera Zekić rekla je da će se lično zalagati da REM dobije mogućnost da se kazne novčano sve televizije u čijim programima se vređa i napada predsednik Vučić ali i ostale javne ličnosti.

“Rešenje je da se kazne novčano svi oni koji na televizijama vređaju i pozivaju na nasilje prema predsedniku, ali i ostalima. Naravno Vučić je samo bio najveća meta do sada”, tvrdi Zekić

“Samo udaranje po džepu je rešenje kako će mediji da se dovedu u red”.

Ona takođe napominje da se nada da će  REM imati odrešene ruke u kažnjavanju bez posredovanja sudova i Tužilaštva.

Izvor: Srbnovine

1 KOMENTAR

  1. Како да не госпођо комесар! Предлажем да се за ту прилику формира установа затвореног типа по угледу на Св. Гргур. Па сваки виц, или примедба , по кратком поступку, како предлажете , без тужилаштва и суда да по сопственој вољи преусмерите на дату локацију…..
    Како би било да се озбиљно бавите темом за коју сте плаћени и преплаћени!
    Ја не подржавам злоупотребу деце и породице у политичке сврхе, но на жалост ваш брањеник то сам чини………………..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime