Vojislav M. Stanojčić: Bliski susret Vučića i Jeremića ili Rašomon sa Andrićevog venca

1
267

Susret u Predsedništvu ličio je na početak neke kafanske tuče u kojoj se najpre razmenjuju uvrede, koje zatim dovode do razbijenih glava

Aleksandar Vučić i Vuk Jeremić u Predsedništvu Srbije (Foto: Nova.rs)

 

Političku scenu naše zemlje obogatio je 25. juna neočekivani bliski susret Aleksandra Vučića i Vuka Jeremića u Predsedništvu Srbije.

Prethodila mu je izjava Aleksandra Vučića na konferenciji za medije održanoj u Palati Srbije, kada je nagovestio da je spreman da se bije sa čelnicima Narodne stranke i pozvao ih da dođu kod njega ako smeju.

Kako se moglo čuti od Vuka Jeremića i njegovih saradnika, oni su se uputili u zgradu predsedništva na Andrićevom vencu sa namerom da se sastanu sa predsednikom, pošto su njegovu izjavu shvatili kao mogućnost da sa njime razgovaraju ili da ga pozovu na TV duel, ali od toga nije bilo ništa.

Vučić očito nije očekivao da će se iko usuditi da zakuca na vrata zgrade u kojoj radi, pa je u rastrojenom stanju izišao u hodnik, počeo da ga vređa i unosi se Jeremiću u lice. Sve je ličilo na početak neke kafanske tuče u kojoj se najpre razmenjuju uvrede, koje zatim dovode do razbijenih glava…

Predstavnici Narodne stranke kažu da se predsednik nalazio u nekom neobičnom stanju, vikao je i psovao, unosio se u lice Jeremiću i kao da je očekivao da ga on samo dotakne, pa da radnici obezbeđenja reaguju, ščepaju napadača i odvedu ga u zatvor.

To je u najkraćem ono što su predstavnici Narodne stranke ispričali za „Srbin.info“, dok je potpuno drugačiji opis istog događaja mogao da se čuje ili pročita u glasilima koja stvaraju i čuvaju lik i delo Aleksandra Vučića.

Bliski susret u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu bio je pravi poklon Vučićevim udvoricama kako bi započeli takmičenje u osudama upadača i siledžija Narodne stranke koji su, po ko zna koji put, ugrozili njihovog voljenog Vođu.

Da Vas podsetimo:  KLjUČNI DOGAĐAJI ZA RASRBLjAVANjE PORED 1918. SU I KOMUNISTIČKI KONGRES U DREZDENU, ZASEDANjE AVNOJA U JAJCU I TITOV USTAV IZ 1974.

„Predstavnici Narodne stranke došli su da izvedu marketinški manevar sa namerom da linčuju predsednika Aleksandra Vučića, ali su još jednom pokazali kakve su kukavice“, izjavio je Miloš Vučević.

Bilo bi neprirodno da se nije javio i ministar policije, mirođija u svakoj čorbi, koji je rekao kako su pripadnici Kobri sprečili da rukovodstvo Narodne stranke predvođeno Jeremićem „dobije od predsednika ono što su zaslužili“.

Izvor:Danas

Izvor: Danas

Gospođica Brnabić rekla je kako su narodnjaci pobedili i Mariniku Tepić, dok je Centar za bezbednost, istragu i odbranu DBA osudio nenajavljeni dolazak opozicionih prvaka u zgradu Predsedništva Srbije i pozvao nadležne organe da sankcionišu opozicione vođe: „Pitamo se šta bi bilo u nekoj drugoj zemlji da je neko iz opozicije upao kod predsednika? Da li bi bili uhapšeni?“

Oglasio se i sam „ugroženi“ Vučić: „Oni su vikali, vređali, njih petorica, ja sam. Ne možete da imate energije i mogućnosti da vičete koliko njih petorica. Ne mislim da je to strašno. Oni mene nisu ničim nisu ugrozili. To što su vikali, to je politički performans, na tome nemam šta da im zamerim“.

Deo tog „političkog performansa“ narodnjaci su zabeležili mobilnim telefonima, pa se sa snimka ovog događaja u zgradi Predsedništva lepo vidi i čuje kako je zaista izgledao ovaj bliski susret Vučića i Jeremića.

A ako je neko pomislio da su naprednjaci, zajedno sa svojim predsednikom, promenili priču o huliganima iz Napredne stranke, koji su „provalili u zgradu Predsedništva Srbije i ugrozili Vučića“ – taj neko je veoma, veoma naivan.

Da Vas podsetimo:  Jedan pogled na ono što se sa Srbijom dešavalo i dovelo je – dovde

Izvor: Stanje stvari

1 KOMENTAR

  1. Apsolutna vlast Patokratije,već više od 40.godina širom Srbije ne rade posao po Zakonu ,pored toga krše se i ostali setovi zakona! Apsolutna korupcija na svim nivoima društvenog sistema!
    Apsolutno sve državne i javne službe krše više setova zakona i Ustav,a na sve te činjenice, Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine,koji su se obogatili pljačkanjem društvenih preduzeća i budžeta,kao i u pljačkaškoj privatizaciji i raznim nameštenim tenderima,konkursima i ostalim kriminalnim radnjama!!!
    Vlastodržci-kabadahije, tajkuni-lopine i ostala UDBA-ŠKA fukara,već više od 70.godina uništavaju,pljačkaju,siluju,ubijaju,…,državu i narod!!!
    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodržce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu DB fukaru!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime