Gde je reakcija Srbije, predsedniče?

3
330

Vučiću čiji si ti predsednik? I…Ko si ti ustvari??? Punih 8 godina satireš srbsko na Kosmetu!

Najpre si srbske opštine na severu pogasio! A onda krenuo i sa institucijama SRBSKIM, da bi na njihovim mestima albanske zaživele. Policiju, C. Zaštitu, sudije, Telekom (a sada i Elekt. Distribuciju srbsku najavljuješ)…U šiptarske institucije si uterao i kosovarima ih napravio!

Svaka akcija Albanaca kao da je prethodno usaglašena sa državnim vrhom Srbije. Najpre sa hapšenjem Marka Đurića kada mu ,,onaj” koji umesto da ga munjevito evakuiše, mirno prilazi i kaže ,,došli su”, na šta Đurić klima glavom i mirno čeka…Šta? Realizaciju dogovorenog? Ne znajući da će biti kao ker prištinskim ulicama vučen i ponižen. Čime zapravo nije ponižen on, već Srbija!

Po dogovoru se dešavaju i sledeći upadi u grad, pa i oni na administrativnim prelazima, a mislim i ovaj danas. Samo što vam je danas scenario izmakao kontroli.

Gde je reakcija Srbije predsedniče??? Po Ustavu si u obavezi da svim sredstvima braniš svoj narod i državu! Reći ćeš da Rezolucijom i Kumanovskim Sporazumom ne možeš vojno reagovati. Ali nigde ne piše ni da moraš mirno gledati kako ti narod ubijaju, ranjavaju i hapse!

I ne dolazi u Rašku. Na Kosmet dođi! Ne dolazi da nas ponovo uspavljuješ pričom da mirni budemo i ne nasedamo na provokacije. Jer sve ovo odavno već nisu provokacije već opkoljavanje logorskom UČK žicom naroda srbskog, korak po korak.

Ne zamajavaj više ni sebe ni nas smešnim sazivima saveta za odbranu. A ni Vojsku Srbije ne ponižavaj vodeći je na izlet do Raške i nazad! Brukaš i sebe i njih. Ozbiljna država samo jednom, najviše dva puta, saziva ,,Savet”. Treći put ulazi u rat!!!

Da Vas podsetimo:  Slovak spasao 630 srpske dece od NATO bombi: 25 godina kasnije dobio nagradu za nesebični podvig

Da ne bi ponovo glumio mirotvorca, niko od nas ovde ne želi ni ružnu reč izgovorenu, a kamo li rat! Ali ako nam se on nametne, od njega sigurno bežati nećemo! Naprotiv!!!

I da, nisi ti nikakav mirotvorac! Plašljivac si ti. Nemaš hrabrosti. U stvari imaš drčnosti i svireposti, ali samo prema narodu srbskom! Prema nama koji ne pristajemo na prodaju Kosmeta i svetinja Srbskih…a koju si ti izgleda dogovorio i dobro naplatio.

Jedina tvoja reakcija gotovo 10 godina je: Kuknjava, žalopojka, naricanje i strah!,,Ništa ne možemo uraditi, mali smo mi, slabi smo, prete nam, nemoćni smo…! Ako već ništa ne možeš, ako si nemoćan, mali, slab…idi skloni se u stranu i oslobodi mesto onom ko neće naricati, već će znati, smeti i umeti!

I…povedi sa sobom ove ,,poturčenjake tvoje” iz Srpske Liste koju narod dugo već na oči ne može da gleda. Ne samo zbog osam funkcija u proseku, gomile novca, tendera, kuća, stanova…već zbog beskičmenjaštva, patološke snishodljivosti, izdaje, gde čak i danas dok ranjene prevoze u bolnicu, kažu: Albanci ovo rade namerno da bi gnev kod naroda izazvali i naterali ga da na izbore ne izađe. Jer bismo tako sever izgubili.

Ej breee…pa koliko nečovek treba da budeš da bi ovako nešto rekao? Boriš se protiv UČK države tako što je priznaješ. razvijaš, služiš joj i daješ legalitet da radi i ovo danas i još mnogo gore stvari koliko sutra, a koje nam slede…ako im se ne odupremo.

Tako da, predsedniče, kada si već tu u Raški, povedi politički nus produkt alias Srpska Lista sa sobom, a nama u pomoć pošalji Vojsku i policiju našu. Ili…evo ne mora ni to. Samo nas makar snabdi ,,opremom”, da barem približno budemo opremljeni kao Kurtijevi parapolicijski odredi.

Da Vas podsetimo:  Posle čuda lekar zauvek skinuo beli mantil i obukao crnu mantiju

Umećemo mi to mnogo bolje od tebe. Samo nam ruke više ne veži i kao što rekoh, opremi nas. A onda…sa radošću čekamo sledeće sretanje naše sa ROSU i svim jedinicama njihovim koje dođu na sever.

Poznajemo se mi dobro.

autor:Nebojša Jović

https://pokretzaodbranukosovaimetohije.rs/

 

3 KOMENTARA

 1. КНЕЖЕВ БЛАГОСЛОВ
  „…
  Кад Лазару ситна књига дође,
  Књигу гледа, у Бога се нада.
  Да је коме послушати сада
  Како кнеже Србе благосиља:
  ‘Ко је Србин и србскога рода,
  И од србске крви и кољена,
  Те долази на бој на Косово.
  Бог му сваког добра подарио,
  А од руке да му родно буде:
  И у пољу бјелица пшеница,
  И у брду винова лозица,
  Блага имо за сваког кољена!
  У кући му сва здрава дјечица,
  Свако мушко – јунак до јунака,
  Свако женско – дична србска мајка.
  Потомство му име проносило,
  Проносило, њим се поносило,
  Све док је свијета и вијека!
  Поглавари, вође и кнезови,
  Сви јунаци, србски витезови,
  Част и слава нек вас увијек прате
  Који Србско царство сачувате“
  Станко Бобић – војник

  • Ne mogu Srbi na KiMu ,da se bore sami samcari, bez ičije pomoći, protiv : Amerike , E U , NATO , „srpske liste“, zvaničnog Beograda i Šiptara koji zive na KiMu……… šta je previše , previše je , od čega borba protiv zvaničnog Beograda i njihove expoziture “ srpske liste“ , izaziva gadljivu i mučnu bol !!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime