Kupio salaš za 400 evra – Komšije ne veruju šta je napravio

0
193

Muškarac iz Srbije kupio je seosko domaćinstvo od 40 ari za 400 evra na istoku Srbije. Kako se navodi, nema struje ali ima vode.

Na placu, koji je kupio, lovac je napravio kućicu. U njoj postoji prostorija koja služi za sušenje mesa s obzirom na to da je lovac. Takođe postoji i soba u kojoj se nalaze tri kreveta, sto, šporet na drva i komoda. Na placu je napravio i baštu. Na njemu se takođe nalazi i šuma.

S obzirom na to da nema struje muškarac je morao da pronađe način kako da hladi hranu i piće. Na jedan deo placa je stavio kadu koja se stalno puni vodom iz obližnjeg potoka. „To njemu služi za lov, on dođe tu da se relaksira i odmori“, kazao je Majstor Mario, koji je napravio video-snimak u kome je pokazao kako plac i kućica izgledaju.

U ovom zaseoku nema signala za mobilni telefon, a nije postojao ni put nego je napravljen nakon što je lovac kupio seosko domaćinstvo. Majstor Mario naveo je da još ima ovakvih placeva na prodaju ali da se retko pojavljuju u oglasima. Kako je kazao, treba da se dođe u ovaj deo Srbije i da se potraži.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime