Zašto francuski mediji ćute o poseti AV-a?

3
116
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Novosti danas pišu da je “naš predsednik“, AV, pomenut na Radiu Jypon – molim proverite postoji li neki radio u Francuskoj sa ovim imenom navedenom u njihovom tekstu – Jypon (“suknja“ na srpskom?) ne postoji.

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1354453/ovako-francuski-mediji-pisali-susretu-vucica-makrona-buducnost-srbije

Novosti lažu. Nijedne važnije francuske novine nisu napisale ni reč o AV-y!

Ni francuska televizija France 24, ni BFMTV, ni TV monde, ni M6 kao ni jedne jedine novine Francuske ne objavljuju ni najkraću reč o poseti AV-a. Le figaro, Le monde, La libération… svi začudo ćute o kupovini 12 Rafala teške nekoliko milijardi, kooperaciji oko nuklearnog znanja / otpada i navodnom veličanstvenom pariskom „dočeku“ balkanskog mafijaša u haljini predsednika Srbije. Ako se ubace reči na francuskom u Google oko ove posete, nema ni jednog rezultata. Totalni mrak pokriva ovu temu u frankofonskim medijima.

Ali, u Srbiji, bez analize situacije, bez investigacije i bez najmanjeg osećaja za realitet i Istinu, se lažno izveštava.

Radio BG 1 je čak prekinuo redovnu emisiju u podne kako bi pustio megalomanske hamosvale nelegitimnog autokrate (nelegitiman jer je odsekao KiM u zadnjim i predzadnjim „izborima“). „Mi možemo da se ponosimo“ zato što je on u Parizu, smatra ovaj primitivni ćifčiričić sa predimenzionarim egom . „Mi možemo da kupimo najskuplje avione sveta i to sasvim nove. „Mi imamo pare“ kaže AV. „Trebaju nam nuklearke. Ne komentarišem trabunjanja o nuklearnom otpadu“ – izjavljuje danas ovaj narcista, bez srama.

Cepanje realiteta, manipulacija Jave i bezobzirna prevara su sasvim očigledni.

Bogata Švajcarska je morala kroz referendum da pita svoj narod, da li želi da da pare za vojne avione – narod je rekao NE ! Nemačka je izašla iz nuklearne tehnologije – ovaj psihopata očigledno ne zna, zašto. Sumnjam da zna da od 56 reaktora koje Francuska ima, polovina ne rade, jer su prestari – dakle nesigurni ! Mogu da izazovu drugi Černobilj!

Da Vas podsetimo:  Predstava sa “vukovima”! Vučićevi mediji i saradnici najavljuju njegovu ostavku

AV ne da ne pita nikog da li sme da potpisuje u naše ime, nego prevazilazi sve zakonom date limite. On proglašava jedno dete mrtvim i bez nađenog tela, zastrašuje bez sudija na smrtnu kaznu ljude bez dokaza, prekida Interpol u potrazi za detetom, predaje KiM, vodi narod u EU i protiv volje većine, okreće zemlju protiv Rusije suprotno srBskim interesima ..

Može se pretpostaviti da francuska medija ne obaveštavaju o ovoj poseti, jer znaju da je AV samo jedan kriminalni mafijaš koji vara svoj narod, kome je Belivuk bio partner, koji je veleizdajnik. Oni se stide ove posete. Moguće je i da ga spremaju za odstrel. I Tačija su tako uvažavali. I Milošević je dobio ovakve prijeme u Vašingtonu kad je potpisivao njihove zahteve oko Dajtonskog sporazuma. Ni njegove slike nisu išle u svetsku javnost. Baš kao i slikanje AV-a .

Slobodno, svaki čitaoci Borbe za istinu može da uđe na ove francuske sajtove i da se uveri da li Novosti lažu i da li Francuzi izveštavaju o poseti srbskog predsednika ili ne – ovo je sramota i poniženje za sve nas:

Ništa novo na trulom Zapadu.

„Neka borba bude neprestana“

Dr med Jasmina Vučić Peev

https://www.france24.com/fr/ https://www.bfmtv.com/ https://www.tv5monde.com/tv/ https://www.lefigaro.fr/ https://www.lemonde.fr/ https://www.liberation.fr/

3 KOMENTARA

  1. Јединство речи и дела је неопходно! Код президента је то тешко наћи, али се и ми губимо по том питању. Рецимо, Јасмина нас упућује на медије и интернет, али заборавља, да нас позове да проверимо ко је она и где је живела и радила до старачких дана. „Пробудила“ се и почела да се „бави“ политиком под старе дане!

  2. Zašto francuski medji ćute o poseti Vučića? Pa verovatno zato što ga inače smatraju dvorskom ludom svetskih moćnika. Smatraju ga čovekom bez reči, psihički načetim koji jedno misli, drugo govori i laže a treče čini! Ukratko- čoveka bez karaktera i ikakvih političkih i privrednih znanja i sposobnosti. Kao takav je medijima ne interesantan, čak i ako zaista kupi u odnosu na ruske migove i suhoje 5-te generacije lošije Rafale koji će u proseku sa svim dodatnim sistemima koštati siromašnu Srbiju oko 250 miliona evra po letilici. Da su Rafali bolji od američkih, letele bi ih sve čćlanice NATO pakta a ne samo Francuzi! Arapi su kupili oko 60 aviona istog tipa po ceni od 175 miliona evra po komadu. Ruski avioni u zavisnosti od raketnog i dodatnog naoružanja koštaju od 80 do 170 miliona dolara! Čak i pored embarga EU, kupovina bi bila moguća. Tim pre što naši piloti, inženjeri i avio-mehaničari poznaju delimično i rusku najnoviju avio, radarsku i tehniku naoružanja modernih letilica. Kod Rafala sve moraju da uče iz početka! Takvu odluku može da donese- srpski rečeno- samo opičen čovek ili neko ko će od prodavca dobiti veliki mito da ojadi srpski budžet za celih, kako se priča i piše, 3 milijarde evra. I- zašto bi francuski mediji trošilio reči o nekom opičenku? I poslednja strepnja: Tih 12 aviona, ako svi polete u napad (na koga jer bi od NATO raketa svi bili brzo uništeni) istovremeno se za kratko vreme moraju knjižiti kao -gubitak! Ako taj sumanuti AN nije hteo da za te pare napravi npr. kanalizaciju u Krnjači, da obnovi škole, podosta lokalnih puteva i starih bolnica, pa nije morao da kupuje avione jer on odlično zna, osim sopstvenog puvanja o svojoj silini pred zatupljenim članovima SNS-a ne sme u pravcu Kosmeta, o pravcu BiH ili nedaj Bože prema Hrvatskoj ne treba ni govoriti, da opali ni jedan jedini metk iz pištolja a kamo li da napadne nekoga raketama vazduh-zemlja iz Rafala!

  3. Slazem se u potpunosti sa realnim i slikovitim opisom predsjednika A. VUČIĆA !!
    Nedostaje samo opis svih NAS , koji ga tolike godine podanički i kukavnički trpimo !?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime