Decu vam nećemo oprostiti

0
260
Foto: MONDO/ STEFAN STOJANOVIĆ

Decu vam nećemo oprostiti! Za 78 dana ubili ste 81 dete!

,,Gotovi ste! Na nebu vam je već odavno neoboriva optužnica spremna, završna reč je u toku. Kazna vas stiže! Možda ne danas, ali koliko sutra!

Pre 23 godine, 19 oružjem najopremljenijih država krenulo je na mučenički, ali hrabri Hristoljubiv narod koji je pokazao da je:

Čovek iznad mašine.

Duša iznad materije,

Mozak ljudski iznad robotike…da je naš Bog iznad njihovog princa tame.

Još jedna je godišnjica terorističke akcije koja je izvršena u udruženom zločinačkom poduhvatu cinično nazvanim ,,Milosrdni anđeo”. Izvršen je napad na suverenu zemlju koja nikoga nije napala, niti jednu NATO članicu ugrozila! Napad bez saglasnosti UN i mimo svih međunarodnih, ljudskih i Božjih zakona!

Ubistva dece, žena, starih i nemoćnih, bombardovanje zabranjenim kasetnim i ozračenim bombama uranijumskim, svrstava NATO u red najkrvoločnijih, najbrutalnijih i najvećih terorističkih organizacija svih vremena!

Ovi teroristi ubujaju dugo, godinama, vekovima, jer je toliki smrtonosni ,,životni vek” uranijumske municije koja će još najmanje 100 godina karcinomima, leukemijama i još mnogim drugim smrtonosnim bolestima kositi srbska pokolenja, neselektivno.

Vi, sledbenici sotone, terora i laži, jeste (za sada) izbegli zemaljsku pravdu, ali vas nebeska pravda čeka i znajte da njoj nećete pobeći ma koliko dugo živeli i ma koliko dece i ljudi svetom ubijali, kidnapovali i njihovim organima se podmlađivali. Džaba vam na stotine srca, jetri, bubrega, na hiljade litara nasilno oduzete krvi…u džaba vam sve!

,,Gotovi ste! Na nebu vam je već odavno neoboriva optužnica spremna, završna reč je u toku. Kazna vas stiže! Možda ne danas, ali koliko sutra!

I da…na nebu, sa anđelima, čeka vas naša mala, mučenica srbska, Milica RakićNA. Ona, kao predvodnik svirepo ubijene dece, biće samo jedan u nizu svedoka i tužioca vama, već odavno umrlim, neljudima.

Da Vas podsetimo:  VUKOVAR: NE BLEDI SEĆANJE NA UBIJENU SRPSKU DECU I CIVILE IZ ULICE NIKOLE DEMONJE

Neka je slava i pokoj duši svim herojima palim u ratu i svim nedužnim žrtvama ovog terorističkog akta.

Da im Bog podari Carstvo Nebesko!

autor:Nebojša Jović

https://pokretzaodbranukosovaimetohije.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime