Aleksandar Vučić vređa napore Srba da pomognu bolesnoj deci putem SMS poruka

1
740
Foto: YouTube Screenshot

Predsednik Srbije svakodnevno pretera makar jedanput, ali s vremena na vreme preterivanje preraste u čist bezobrazluk.

Aleksandar Vučić se latio komentarisanja najbolnije teme u Srbiji na najperfidniji način, što će reći – govorio je o lečenju dece prikupljanjem sredstava putem SMS poruka.

„Gotovo u svim zapadnim zemljama novac za takve bolesnike takođe prikuplja SMS porukama i to tamo košta 1.000 puta više nego u Srbiji“, rekao je gospodin predsednik bez stida i srama, što nas tera na razmišljanje o tome barata li ovaj čovek sposobnošću da proceni šta je primereno, a šta stvarno nije.

Aleksandar Vučić nam je ovaj put dao materijal posle kojeg ide ono čuveno bez komentara, ali s obzirom da bezobrazluk zahteva da se protiv njega borimo, ipak ćemo mu poručiti da ako ne može da pomogne, ne mora ni da odmaže.

Predsedniče, kao Boga vas molimo, nemojte obračunavati koliko humanitarne pomoći daje naš narod u odnosu na druge zapadne zemlje jer bismo davali i više da nam to dozvoljavaju naše „astronomske“ plate i penzije. Našim skromnim doprinosima su mnoga deca izlečena, što se ne može reći za napore države da pripomogne, pa makar i jednako skromnim ulogom.

Roditlji iste te bolesne dece za čije se izlečenje borimo putem SMS poruka su oni koji se redovno zahvaljuju narodu na donacijama, nikako vama i vašoj prekopotrebnoj pomoći koja uporno izostaje, gospodine predsedniče.

I zbog svega toga imamo samo jednu molbu – ne trpajte se, osim ako ne planirate i sami da pustite nekoliko SMS-ova pre nego što konačno budete imali konkretniji plan.

Milana Petković

Izvor:  Noizz.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime