Dejan Pejović, žrtva policijske torture: Nebojša Stefanović i Andrej Vučić su u ratu!

0
1105

Kada govorimo o „Jovanjici“, tu je posredi obračun dva kriminalna klana unutar SNS-a. Jedan klan predvodi Andrej Vučić, a drugi Nebojša Stefanović – tvrdi Dejan Pejović, koga je pre godinu i po pretukao Goran Papić, zajedno sa kolegom iz SBPOK-a Tomislavom Antonijevićem, kum bivšeg ministra policije, a sadašnjeg ministra odbrane, Nebojše Stefanovića.

Pejović, žrtva policijske torture, još jednom se prisetio kako je pretučen ispred svog restorana od strane Gorana Papića, tada specijalnog policijskog službenika, a po vokaciji konobara.

– Vrh policije, pričamo o časnim ljudima kojih ima mnogo su mi još tada, pre godinu i po naglasili da je u MUP-u Srbije osnovana jedna organizovana kriminalna banda koju je organizovao lično Nebojša Stefanović. Obezglavivši MUP, tako što je na puno rukovodećih mesta postavio ljude bliske kriminalcima, konkretno bliske kavačkom klanu. Još tada su mi oni naglasili imena tih lica. Da su u pitanju: Dijana Hrkalović, Goran Papić, Dejan Milenković zvani Bagzi, Tomislav Antonijević, Tomislav Radovanović i mnogi drugi koji se sad pominju po svim medijima – kaže Pejović.

Pejović kaže da je američka DEA javila instituijama u Srbiji da je Dijana Hrkalović istureni član kavačkog klana. On tvrdi da to naše institucije nisu znale, zato što je MUP „obezglavljen“.

– Kada govorimo o „Jovanjici“, tu je posredi obračun dva kriminalna klana unutar SNS-a. Jedan klan predvodi Andrej Vučić, a drugi Nebojša Stefanović.

Da Vas podsetimo:  Zaposleni u javnoj administraciji nemaju ni za minimalnu potrošačku korpu, tvrde sindikati

On smatra da to što Vladimir Đukanović brani Predraga Koluviju u slučaju „Jovanjica“ je ekvivalentno situaciji da neko iz Bele kuće brani Al Kaponea.

– Zamislite da nekome advokatu iz Bele kuće iz Vašingtona brani Al Kaponea. Da li je to moguće u ozbiljnoj državi. Da li advokat Angele Merkel može da brani neke dilere droge iz Nemačke? Ne, ne može. Zašto je gospodin Koluvija, prema našim saznanjima, devet puta osuđivan u Nemačkoj? U Nemačkoj nema spoja vlasti i kriminalaca. Zna se red, disciplina, zna se gde je kome mesto. Samo u državi Srbiji može glavni advokat iz SNS-a gospodin Đuka da brani najvećeg dilera droge najveće plantaže marihuane u Evropi – smatra Pejović.

Pejović ističe da je dolaskom ovog režima na vlast sav kriminal oslobođen.

– Zarad budućnosti ove zemlje mi moramo sistem da promenimo, da nam se ne bi dogodilo da nam deca menjaju mesto boravka – zaključio je Pejović.

Marko Marjanović
(markomarjanovic.com)

Izvor: Direktno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime