Ubijaju me! Upomoć!

0
1235
Tomislav Krsmanović /Foto: printscreen

Iz dana u dan, iz noći u noć, iz časa u časa, a to traje vrlo dugo, ustremio se demon, monstrumi  zakrvavljenih očiju, krvave pene u krajevima usana, sevaju munje neizmerne mržnje u očima, sikte kao zmije ubačene u moje prebivalište. Izmožditi ga, uzeti mu snagu, energiju, ispraviti mu moždane vijuge, gurnuti ga što pre u raku. Ne dajte mu da spava, dehidratizacija, da ne može da otvori vilice, da crkne skot, da umire od bolova u  zubima, u želudcu. Iznuriti ga finansijski, uzeti mu vreme, sva životna zadovoljstva pretvoriti u bol i patnju, kvalitet života pretvoriti u stres, u guranje u samoubistvo. Pokvari mu šporet, da ne može da sprema jelo, pokvariti bojler, kakav kompjuter, društvene grupe, telefon, instalacije, smetati , naduvavaj račune. izolovati ga, osamiti.

Zar da on dobije naknadu štete, ubiti ološa. Da vide sudije da nema pravde za raju.

Oslabiti mu imunitet. da oboli.

Misle da mi to mogu činiti bez prepoznavanja. Vide se žrtve, ne vide se dželati.Znači, ni luk jeli ni luk mirisali. 

Provaljeni su. Kanceroznima udarila krvava pena na uši i kroz sve otvore, utrkuju se ko će veću pakost da učini.  A ne vide svoje golgote i svojih bliskih.BIĆE IM SVE GORE I GORE.MNOGI SU OTIŠLI PREVREMENO SA OVOGA SVETA.

Bela knjiga o zdravlju-http://enlite.org/Toma/Bela_knjiga_O_zdravlju.pdf

OBAVEŠTAVAM  JAVNOST  O  MRAČNJACIMA I NJIHOVOM ZLOČINAČKOM PROJEKTU DA ME UNIŠTE.

TAKO ČINE SA MNOGIMA.

Otkud  tolika DEMONSKA mržnja? KO SU ONI?  

Sa mnom gube nerve i bitku, teško li se njihovim ramenima sa usijanim manitim glavama.Ekstremisti u politici mogu donositi samo pogrešne odluke. To što čine je suludost i zastranjenost kakvim nema ravnih.To čine samoubice. OD NJIH SE MOŽEMO SPASITI SAMO UZ POMOĆ NJIHOVIH STRANIH BOSOVA.  PROTIV KOJIH NAS ONI IZAZIVAJU, DA NAS TAKO OSAME I IZOLUJU, POZAVAĐAJU, DA NAS MOGU PRODUŽENO ROBITI.  JOIN INSTEAD TO OPPOSE..                                                                                           

Raskrinkani su! Spašavajmo se! SOS!

Autor: Tomislav Krsmanović

Foto: printscreen

Biografija autora: 
Tomislav Krsmanović je borac za ljudska prava i pisac. Završio je Ekonomski fakultet u Beogradu ( 1963) i post-diplomske studije iz istraživanja društva i tržišta pri Katoličkom institutu za visoke komercijalne studije (1969) u Brislu, Belgija. Pripremio je doktorat iz političkog marketinga KREIRANjE I IZMENA BRAND IMAGE DRŽAVE U POLITIČKOJ PROPAGANDI

Živeo je u političkom izgnanstvu u Brislu, Belgija od 1965 do 1971 godine, i od 1973 do 1974 godine. Juna 1975 godine je bio uhapšenu Beogradu zbog verbalnog delikta i od tada je protiv njega pokrenut višedecenijski kafkijanski proces, uključujući hapšenja, suđenja, isterivanja iz radnog odnosa, i druge represalije i smetnje u različitim oblastima života, koje su činjene politički nepodobnim licima. Bio je žrtva zloupotrebe psihijatrije u političke svrhe. Pisac je više knjiga, i veliki broj naučnih analiza iz oblasti marketinga, sociologije, politikologije, statistike, demografije, psiho-sociologije, i drugo.

Dobitnik nekoliko priznanja -Bruce Evoy Memorial Award, u Kopenhagenu 22 mart 1999 godine, Statua bez novčanog iznosa ,od Amnesty International –London, UNESCO-Pariz, Svetska asocijacija psihijatrije, Američka asocijacija psihijatrije.

Posle dvadeset godina mukotrpnog rada objavio je autobiografski roman SAGA O … IĆIMA( 1940-2017) koji je pobudio interes u zemlji i svetu- javni poslenik koji je svojevremeno bio zvanično proglašen za duševno neuračunljivog bolesnika, je kao plod životnog iskustva predstavio javnosti model preživljavanja i opstanka Srbije i ozdravljenja Balkana . Njegova vizija spasa i debalkanizacije Srbije ima svoju potporu u izmeni na bolje odnosa SAD prema Srbiji. VREME ĆE POKAZATI DA LI JE BIO U PRAVU?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime