Šešelj najveće razočaranje

5
1314

seseljŠešelj je jedna velika obmana, jedna obična prevara i podvala, san u koji smo utonuli, a buđenje će biti veoma bolno. Ja trenutno prolazim kroz taj stadijum. Nekada sam mnogo podržavao Šešelja, naročito dok je bio u Hagu. Sa uživanjem sam gledao prenose njegovih suđenja i divio mu se kako se hrabro i dostojanstveno drži. Plašio se da će ga ubiti, zatim kada su ga pustili radovao sam se kao kreten i sa ushićenjem čekao kada će doći u Srbiju. Nadao sam se da će ujediniti srpsku patriotsku opoziciju i krenuti da ruši izdajnike Vučića i Nikolića. Mnogi su u to verovali, naročito zato što smo znali da on ima sve važne informacije o njima, poznaje im karakter i slabe tačke i zna najbolje kako se boriti protiv njih, jer su mu bili najbliži saradnici. Ali od toga kao što svi znamo nije bilo ništa!

Počeo sam da sumnjam u Šešelja kada je bio previše blag u kritikama prema Vučiću (klještima mu treba izvlačiti iz usta teške reči na Vučićev račun) zatim kada je počeo da gostuje na Pinku i Informeru (najekstremnijim režimskim medijima), kada je krenuo da brani Vučića od njegovih saradnika koji su “američki plaćenici” i žele da ga sruše, ali definitivno buđenje iz tog sna sam doživeo kada je počeo da napada patriotsku opoziciju (DSS i Dveri) i indirektno brani Vučića. Tada sam shvatio i zašto su ga pustili iz Haga, a zatim i izrekli oslobađajuću presudu pred same izbore. Šešelj je bio i ostao omiljeni opozicionar, kakav je bio u Miloševićevo vreme, takav je i danas, lažna opozicija!

Trenutno osećam najveće gađenje prema njemu jer je izneverio sva moja očekivanja. Umesto da ujedini patriotsku prorusku opoziciju i krene da ruši svoje bivše saradnike Vučića i Nikolića, koji su izdali i njega i Srbiju, on je počeo da izigrava omiljenog opozicionara, kojem je jedino cilj da kaže po koju kritiku na račun “naprednjačkog režima”. Ali što je još gore, ne samo da nije ujedinio nego je potpuno razorio već uveliko podeljenu patriotsku opoziciju. Slobodno mogu reći da je Šešelj postao grobar srpskog patriotskog bloka, uspeo je da sahrani svaku nadu da će nekada doći do ujedinjenja svih proruskih i anti-NATO snaga u Srbiji. Nakon njegovog poslednjeg beskrupuloznog napada na koaliciju Dveri-DSS, u kome iznosi najgnusnije i najprljavije laži protiv njih, time pomažući Vučiću u tome da ih spreči da uđu u Skupštinu, doživeo sam pravi šok i dodatno razočarenje u njega. Ne postoji osoba koja mi se više gadi od njega. Ovako kako se sada ponaša, nije nam ni trebao dolaziti. Na našoj političkoj sceni, koja je bila dovoljno sluđena i bez njega, on je samo uneo dodatne pometnje i haos, uspeo je da posvađa i podeli već uveliko podeljene Srbe koji su proruski i anti-NATO orijentisani. Nadam se da će i ostali shvatiti ovu podvalu zvanu Vojislav Šešelj, koji je bio i ostao najveći klovn i crna rupa srpske politike!

Da Vas podsetimo:  Na livadi ćuprija

Nemanja Zdravković

SKK

5 KOMENTARA

 1. LJudi slikovito receno ,samozvani Vojvoda je
  ispusena lula. Seselj zajebava prvo srbski
  narod pa sve ostale. Ovi sa5-6% su cis interest
  ali samo za sebe. Mazda Vucic moze da uradi
  nesto ali tesko .Nemoze da balansira ,serif duva
  za vrat.

 2. A ša reći, a ne razočarati se, svi smo bili glasači neki i članovi SRS, ja sam bila samo glasač, oni su jedini parirali vladajućoj koaliciji, a sada kada se Šešelj vratio (a to po naredbi Amerike)da bi još više zbunio Srpski narod, znači sastala se tri najveća bezobraznika, lažova i lopova, pa neznam koliko će to trajati, ali izdržaćemo i to, samo mislim sutra je Vaskrsnuće Sina Božijeg, dolazi da pomogne poniženom i gladnom narodu, a svi se udružili sa ZVERI SA ŽIGOM, njima će kao već jednim od njih upravljati LUKRECIJA BORDŽIJA, živi bili pa videli <3

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime