E, pa dosta je ministre, doktore, Zlatibore…

0
933
Zlatibor Lončar / Foto: YouTube Screenshot

Da li je moguće da ceo dan i celu noć se vi ponašate kao da korone nema i radite sve suprotno od onoga što mi preporučujemo, ne nosite masku, idete u masu, više vas je u zatvorenom prostoru, ne perete ruke, ne pridržavate se ničega i sve vreme tako radite i onda dođete i kažete da vam je gužva u ambulanti. Ne razumem, šta očekujete? Da ćete vi tako da se ponašate, a ispada kriv zdravstveni sistem koji pada na noge da vam pomogne – rekao je juče ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Nije prošlo mnogo, u redakciju Direktno.rs stiglo je pismo našeg čitaoca, koji je želeo da ostane anoniman, u ovim teškim vremenima za ljude koji ne misle kao aktuelna vlast i Aleksandar Vučić. I Zlatibor Lončar.

Pismo prenosimo u celosti:

„Da ti kažem. Kad već pitaš šta očekujemo? Očekujemo da podneseš ostavku. Za ostavku se kaže da je moralni čin, e sad to je malo kontradiktorno našem zahtevu, pošto nije normalno da neko kome je nadimak „dr Smrt“ poseduje to nešto, taj neki moral u referentnim vrednostima. Pošto smo apsolvirali da je nećeš podneti iz moralnih razloga, podnesi je iz straha.

Jer, mora biti da te je strah. Verujem da te je bilo strah i od zemunskog klana, kao i od sadašnjeg šefa, kao što verujem i da misliš da ćeš se opet nekako promigoljiti i uglaviti negde, da ćeš opet naći sebi slične. Pa… teško „doktore Smrt“.

Da ne nabrajamo sve zbog čega se tvoja ostavka očekuje, da ne navodimo sve razloge zbog kojih si zaslužio da robijaš, reći ću samo jednu stvar – prećutkivanje mrtvih i cepanje umrlica sa tabli u Novom Pazaru, da bi ti i ono što je išlo sa tobom bili ubedljiviji.

Da Vas podsetimo:  Dobri primeri i kad su skromni, nisu za omalovažavanje
Lončaru nije prvi put da napada građane
Lončaru nije prvi put da napada građane / Foto: printscreen

Ljudi su se mučili, bezuspešno lečili, okapavali po hodnicima i dvorištima „najmodernijih bolnica u Evropi“, umrli sami, bez ikog svog pored sebe, sahranjeni mimo običaja po kojima su živeli i onda izbrisani sa spiskova, potrgana im imena sa tabli umrlih.

Tvoja ostavka neće izbrisati ništa što je bilo pre nje, ali će skratiti spisak tvojih kobnih za ono što nas tek čeka, ako ti ostaneš tu gde jesi.

Kratko i jasno, gubi se, eto to očekujemo, kad već pitaš.“

Čitalac Direktno.rs
Izvor: Direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime