Evo kako sam otkrio da nas truju iz aviona! Velibor Vukašinović

0
2105

Gost u emisiji „Politikon“ autora i voditelja Danila Tvrdišića na tv „Helmkast“ bio je Velibor Vukašinović, nekadašnji glavni vazduhoplovni inspektor SRJ, generalni direktor JAT-a i vojni pilot.

Vukašinović u svom svedočenju o ispuštanju otrovnih supstanci iz stranih aviona iznad našeg neba između ostalog kaže:“Kada je posada aviona ATR72 sa kapetanom Jovanovićem i kopilotom Milićevićem uočila nemački avion njima se učinilo da je tom avionu nešto otpalo. Međutim, u razgovoru naše kontrole letenja sa nemačkom kontrolom letenja potvrđeno je da se pomenuti avion potpuno normalno prizemljio, a da je to što je našem kapetanu i kopilotu delovalo kao deo aviona, da se kasnije utvrdilo da su to zapravo bile toksične supstance koje su tom prilikom ispuštene i to 20 kilometara južno od Maljina.

Vukašinović, kao insajder, i svedok onoga što se tada dešavalo nastavlja svoje šokantno svedočenje:“Nakon ovog incidenta jedan naš mladi diplomata mi je rekao – šta ako ambasador Cobel(nemački ambasador iz tog vremena,napomena redakcije)kaže da to nije istina? A ja sam njega pitao „gospodine da li vi radite u nemačkom ili u našem ministarstvu spoljnih poslova?“ Posle toga pomenuti diplomata je unapređen i dobio je značajnu funkciju pri našem konzulatu u Nemačkoj.

Posle istraživanja koje smo posle ovog incidenta sproveli utvrdili smo da je u kratkom periodu izvršeno 740 ovakvih preleta sa izbacivanjem opasnih supstanci iznad teritorije Srbije!

O tome kako je moguće da se ovakvi preleti i dalje dešavaju, šta su potpisali Vuk Drašković i Boris Tadić, kao i kako se boriti protiv nastavka izbacivanja toksičnih supstanci možete videti u ovom nesvakidašnjem svedočenju.

Izvor: Helmcast

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime