Kosovska tajna služba pod patronatom CIA I BND

1
2062
Foto: printskrin Youtube

Kosovska tajna služba infiltrana „po dubini“ Srbije

Kosovska tajna služba SHIK formirana devedesetih godina prošlog veka pod uticajem Albanske tajne službe,Turske tajne službe i kasnije pod patronatom CIA i BND.Jedan od ključnih operaivnih kretatora SHIK je aktuelni predsednik skupštine Kadrij Veselji koji je umešan u organizovano nasilje na Kosovu i u regionu. Informacije o kriminalnoj,terorstičkoj delatnosti Kadri Veselija koji je bio i u vezi sa mudžahedinima,vehabijama i kanalima „Al Qaide“ dobro znaju zapadne tajne službe koje sve to tolerišu.SHIK jača svoj operativni uticaj preko mafijaških mreža albanske mafije u regionu kao i prodoru u dubinu Srbije ,pre svega na jug Srbije ali i u Sandžaku računajući i na svoje kanale preko narko klanova u Beogadu,Nišu,Vranju,Kragujevcu.Novom Sadu Delatnosti Kosovske SHIK službe je kontrola političkog vođstva na Kosovu,aktivna saradnja sa narko mafijom i vodećim šefovima podzemlja,trgovina drogom i oružijem i trafiking, ali i ucena stranih diplomata i korupcija preko prostitucije,i potkupljivanja pre svega u admnistraciji UNIM i EULEX ali i u KFFOR.

Kadri Veselji i ubistvo Olivera Ivanovića?

Kosovska tajna služba ima svoje „spavače“ i na severu Kosova koji obavljaju subverzivne akcije sa srpskom mafijom, i postoje velike indicije da je Oliver Ivanović žrtva kosovske tajne službe SHIK uz dozvolu pojednih zapadnih diplomata i učešća srpske mafije..

Prvi čovek parlamenta tzv. Republike Kosovo i ratni drug Hašima Tačija, dovodi se u vezu raznim prljavim poslovima, a navodno je u Švajcarskoj osnovao firmu kao srpski državljanin.Naime, Veselji je jedno vreme proveo u zatvoru da bi potom radio i za kontraobaveštajnu službu JNA. Kao jedan od komandanata grupe „Crna ruka“ zajedno sa Tačijem i Džavidom Haljitijem učestvovao je u kidnapovanjima i ubistvima Srba, ali i neposlušnih Kadri Veselji je imao i firmu u Švajcarskoj, koju je osnovao 2009. godine i to kao državljanin Republike Srbije, što znači da se on i pored proglašenja nezavisnosti Kosova nije odrekao srpskog pasoša!Posle rata na Kosovu 1999. godine, a nakon demobilizacije OVK stvorena je Kosovska obaveštajna agencija koju su pretežno sačinjavala lica sa navodnom kriminalnom prošlošću, koje je obučavala američka CIA, a na čelu te agencije nalazio se upravo Veselji.Prema nekim teorijama Veselji je čak bio i član Albanske informativne agencije, koja je delovala u okviru FARK-a (albanske oružane formacije samoproglašene Republike Kosovo, u kojoj su bili pretežno bivši oficiri JNA Kadri Veselji ima kontakte i u BND i CIA ,a ključne informacije dobija preko Albanske tajne službe koja je servisirana iz NATO izvora odnosno obaveštajnih kanala SAD. Kadri Veselji je zadužen za eliminaciju i zastrašivanje svih svedoka koji bi optuživali Ramuša Hardinaja ili Hašima Tačija za zločine počinjenje 1998,199,2000 i kasnije na Kosovu i Metohiji.Već sada Kosovska tajna služba sa logistikom albanske mafije i podrškom u KZK budućoj Armijji Kosova ima moć na Kosovu.U isto vreme deluje po „dubini“ u Srbije preko korumpiranih pojedinaca među srpskim ličnostima iz sfere biznisa,politike pa i bezbednosti koji rade za dobre apanaže .

Da Vas podsetimo:  Poreklo Albanaca?

Kadri Veselji i Fond za humanitarno pravo?

Kosovska tajna služba ima svoje „pipke“ u nizu NVO u Srbiji pre svega u Fondu humanitarnog prava ,Atlantskom savetu, u pojedinim masonskim organizacijama u Srbiji i među politčkim vođstom Albanaca na jugu Srbije. Kao jedno od uporišta službe ŠIK na jugu Srbije, pominje se opštinski Odbor za zaštitu ljudskih prava u Bujanovcu. Na čelu odbora je Šaip Kamberi koji je povezan sa Fonodom za humanitarno pravo i Helsinškim odborom Srbije.Preko svojih mreža u Srbiji Kadri Veselji širi uticaj i dobija značajne informacije za delovanje.Centri droge poput Velikog Trnovca su poput „tvrđava“, i oni su uvezani sa Ramušem Haradinajem, Emrušom Đemailjijem, kao i sa Kadrijem Veseljijem i njegovim zamenikom Eljmijem Rečicom koji ima svoje paraformacije u Velikom Trnovcu i u Preševu i Bujanovcu .Veselji je dao direktne instrukcije liderima Albanaca na jugu Srbije da se ujedine sa uputstvima za političko, medijsko,subverzivno i propagandno delovanje na duže staze.Svi ključni albanski tajkuni, mafijaši i narko klanovi finansiraju Kosovski SHIK, počev od Bedžeta Pacolija,Ekrema Luke ali i albanski mafijaša koji deluju BIH,Srbiji i Makedoniji,Hrvatskoj i Crnoj Gori.Sve ovo i mnogo više znaju CIA i BND i tolerišu.I ne smao to ,već i informacije koje dobijaju od srpskih službi bezbednosti „dele“ i prosleđuju Kosovskoj SHIk odnosno Kadri veseljiju,a onda su one i na stolu Ramušu Haradinaju pa i Hašimu Tačiju.

Tomislav Kresović

vidovdan.org

1 KOMENTAR

  1. Pisac teksta nam bas ,,otvorio oci,,…..cinjenica je da su mnoge stvari sakrivene iza zavese. Nasu drzavu to ne interesuje. Prvo, zasto se ne OZAKONI obaveza da se zna vlasnik medijskih kuca, malih hidrocentrala, restorana……NVO.Tada bi znali ko iz kojih interesa ima stalno gubitke i nema novca da plati veci porez.Umesto toga gradjani Srbije placaju sve veci porez drzavi svake godine. Drugo, sta rade nase sluzbe BEZBEDNOSTI po tom pitanju? Umesto toga mi imamo obavestanja i indicije iz prve ruke iz tabloida i zute stampe.TaCNO ZNAMO KOJA JE GLUMICA NOSI GACE??????

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime