Najstrašnija moguća hipoteza i POZIV ZA GRAĐANSKU AKCIJU

0
72

Cela Srbija prati s čuđenjem nestanak deteta od dve godine, male Danke Ilić, u Boru. Svakodnevno dobijamo oficijalne vesti MUP-a koje su u najmanju ruku nelogične, ako ne zbunjujuće i kriminalne.

Rečeno nam je, prvo, da je majka kad je dete nestalo u 13.45 na 26. suhi (mart) pozvala komšiju policajaca koji je odmah lansirao program “Nađi me“ po prvi put u Srbiji. To je sistem za najbrže moguće obaveštavanje cele javnosti i širenje informacije o nestaloj osobi preko svih medija i preko e-meila, kako bi se sve oči zemlje uključile u potragu. Pošto su prva tri sata u istazi najvažnija za uspeh pretrage, ovaj program je od vitalne važnosti za nestale mališane i pokazao je svoju efikasnost u Amber Alert modelu prema kome je već spašeno skoro dve hiljade dece samo u SAD -y.

Prema prvoj vesti, “Nađi me“ je lansiran dakle od komšije i to odmah, već oko 14 sati. Deda nestalog deteta izjavljuje da su se policajci gomilali na njegovom imanju prva dva sata posle nestanka, bez da su išta uradili za dete. Nisu se mrdnuli. A onda oficijalni narativ kaže da je “Nađi me“ lansiran oko 17.00 sati. Dakle, tek napokon što je kritično vreme proteklo.

Bez obzira da li je prva verzija tačna ili ne – pitanje koje se postavlja zašto prvi sati po nestanku male Danke nisu odmah iskorišćeni za potragu ? Najgore od svega na početku ove nemoguće priče, jeste, da umesto da policija zamoli na medijima koji su stavljeni u njenu službu da se svi uključe i da otvore oči, ona radi suptortno tome – ona kaže narodu, ne mešajte se, jer smetate ! Niko ne sme da dâ bilo koju izjavu, kaže se. To je bacilo prvu sumnju da program “Nađi me“ nekome smeta.

Ova predpostavka je potvrđena sa više oficijalnih izjava:

– 29-og suhog (marta), u glavnim vestima dana, u 15 časova, Radio BG1 prenosi reči MUP-a da je čudno što je majka izašla po kiši sa decom na imanje svog oca i jasno se izražava sumlja da ona nešto nelegalno radi. Međutim, fotografije napravljene od majke samo pola sata pre nestanka deteta, one koje su objavljene u svim medijima i koje pokazuju dete u maslinastoj jaknici i ljubičastim helankama, dokazuju da je vrme bilo sunčano! Ovo je prva laž MUP-a! Sasvim oficijalna i javna !

U noći kad je dete nestalo pretraživala sam i ja Google i našla da je temperatura vazduha u Boru tog dana bila 17° C ! Ovo me je smirilo, jer sam verovala da je mogućnost da dete preživi noć u prirodi data, prema vremenskim uslovima. Policija optužuje javno na RTS-y majku da vodi decu pod kišom u šetnju. I ja sam puno puta vodila svoju decy po kiši u šetnju. To je normalno i to se radi. Danka je imala prikladnu kapuljaču za slučaj padavina, koje su kasnije, posle nestanka deteta usledile. Ali, da se majke optužuju, za vođenje dece u šetnju po kiši, opet, to nije normalno!

Da Vas podsetimo:  Poštu tužili zbog zgrade, traže poništenje prodaje ili 15 miliona evra

-Izašla je vest da majka nije htela da se podvrgne poligrafu. Međutim kasnije, posle optužbe je rečeno, da ona čeka treće dete i da ima dva otkucaja srca koja ne dozvoljavaju poligrafskoj mašini da odradi svoj posao i KOREKTNO SNIMI REAKCIJE ORGANIZMA. Dakle, opet, majka nije kriva što nije mogla na poligraf. Ali strahovata optužba je prošla u javnost i sumnja ponovo bačena na majku.

Laž je mogla doći samo od same policije, pošto je svima iz porodice a i iz celog sela bilo zabranjeno da daju bilo koju izjavu za javnost.

Sam poligraf se nikada ne uotrebljava pri oficijelnim procedurama kao dokaz, jer je ne-naučan i često daje pozitivno lažne ili negativno lažne rezulatate. Svi bi sistematski morali da ga odbiju ! Da je i odbila – to bi bilo njeno puno pravo i za to ne bi smela da se stavlja u bilo koju sumnju. Ali policija, može već ovde sasvim sigurno da se optuži bar za skrećanje pažnje javnosti na nebitne detalje i za nekompetetnost

-baš kao u slučaju Miholjice, ovde se i majka Ilić optužuje da vodi decu u šetnju u krš, a kasnije saznajemo da je imanje njenog oca napušteno, dakle, nesređeno a da majka ima lepe uspomene od tog mesta i da je želela da se deca poigraju upravo tamo gde je i njoj bilo lepo kad je bila mala – ona nije videla krš, nego mesto njenog detinjstva gde je šuma bila igralište a polja sloboda

-dalje, izašlo je u javnost da je majka lagala da je tražila vodu za sina u kući njenog oca, jer je kuća kao bila zaključana. Kasnije, su izašle izjave, da je majka tražila vodu u svom autu koji je bio parkiran ispred kuće, pa je morala jedan moment da ostavi decu bez nadzora

-rekli su nam da je majka parkirala auto iza kuće kao da je htela da ga sakrije, ali, hvala Bogu, saznalo se da je auto koji vidimo iza leđa nestalog deteta, ustvari auto jednog komšije, a ne majčin auto…

-rekli su nam i da nije nikada dolazila na imanje svog oca, a otac (deda) je tu, prisutan, daje izjave, protivne policiji (kritika oko početnog nedelovanja ogromnih policijskih trupa), a komšije poznaju majku…

-pojavili su se ogavni videi na Youtube-y sa naslovom : “zašto je majka tako hladna“ i bezbrojne neosnovane kritike od strane onih koji nikada nisu odgajali decu i onih koji nisu ni videli majku, koji ne poznaju slučaj. Ypravo sada dok pišem ovaj tekst, slušam RBG1 u pozadini i jedan slušaoc zove radio da ispriča nimalo bezazlen vic koji bi zasigurno trebao da deluje na podsvest slušaoca Srbije i opet optuži majku Ilić – vic ide otprilike ovako : “dete koje zaustavlja žene i traži majku, pita da li ima neka majka koja traži dete. ‘ Mnogi negativni komentari protiv majke pune sve socijalne mreže ; čak je objavljeno i pitanje, zašto je stavila pre slikanja upravo maslinastu jaknu ? 3nala da će dete biti ukradeno ? Kao da je ona izmanipunisala i samu sliku… A zna se da je majka stavljala mnogobrojne slike na društvene medija, kao što to čine skoro sve majke, iz ljubavi. Na svu sreću, hvala Bogu, da je uslikala dete upravo onako kako je i nestalo – pa je cela Srbija videla kako dete izgleda i mogla je da pomogne da smo imali …

Da Vas podsetimo:  Minić o padu Srbije na 104. mesto: Državnom vrhu odgovara koruptivno okruženje

-jedan policajac je isključen iz tima jer je kao odavao podatke o istrazi, što nije moguće jer javnost nije dobijala nikakve podatke o istrazi i stajala je slepa pored sistema Nađi me ! Ova vest je u najmanju ruku, nelogična

-dok kamera komšija pokazuje neki sumljivi užurbani punto auto koji je prošao upravo u 14.47 istom ulicom kojom je majka stigla, dotle policija konstantno baca sumlju na majku. Za autom se ne traga ! Kao da nije ni postojao ! Da li su investigativni novinari nepouzdan izvor? Opet, smetaju li i oni nekom sa tim objavljenim snimkom ? Zašto oficijalni mediji ćute o autu?

-zašto u prvim satima nakom nestanka deteta MUP nije kontaktirao Interpol, nego je to austrijska policija uradila tek na šesti dan nakom nestanka ? Dok je Interpol držan u tami, dete je moglo i da stigne preko Rumunije, u Ameriku. A naš MUP je dovodio bagere na imanje, Vulin se šetkao sa helikopterima, iscenirao šou za naivne… stvarali su najstrašnije sumlje protiv majke baš u stilu srbskih socijalnih centara koji decenijama siluju siromašne majke i skidaju im decu s grudi da bi ih prodavali pedo-“filima“, satanistima za najkvavije perverzne rituale i ko zna kome…

Tu se naravno javlja zdravlja sumlja da je policija zaista umešena u skrivanje Istine i da je u službi onih koji nisu dali Ani Mihiljici, protivzakonito, da vidi svoju decu i koji su decenijama krali desetine ako ne hiljade i milione naših beba iz porodilišta, pa ih prodavali na Zapad za velike pare. Sada kada ne mogu da kradu iz porodilišta zbog pritiska javnosti i ne mogu da kaljaju majke kao Miholjice, nego moraju da vraćaju decu – zašto kidnapovanje dece na ovaj kriminalan način ne bi bio moguć?

To je najtrašnija, hipoteza. Ona je moguća. To je za raspavu u javnosti.

Zašto se nije tragalo za autom? Ovde dozvoljavam sebi da izrazim sumnju da je istraga okrenuta namerno u pogrešnom smeru, protiv majke, a da je kradljivac deteta u punto auto, zaštićen saradnik nekog socijalnog centra kome sada trebaju deca – s obzirom da majka čeka treće, neko je smislio da joj se može uzeti jedno dete, jep može da rodi koliko hoće. Je li to nemoguće ? Narode, procenjuj?

Da Vas podsetimo:  Tita sele u Kumrovec, u Kući cveća muzej?

Ako bilo ko misli da je moguće, onda da se pretrese socijalni servis koji je bio umešan zajedno sa policijom u ispitivanje majke – da se vidi da neko tamo ne krade decu za mafijšku državu Srbiju ? Kao što je profesor prava Davor Kalajdžić izvršio GRAĐANSKO HAPŠENjE NEZAKONITIH SNS PODVOĐAČA, tako i mi svi moramo da sada reagujemo. Mi, sami, moramo da pretresamo sve socijalne centre. Da vidimo, ko je tamo? Da nije Danka “pod otkriljem države zbrinuta “?

Tamna mesta na kojima se čuvaju deca za prodaju prema izjavi narodne poslanice Parlić iz decembra 2023 su upravo domovi koje hrane socijalni centri :

Ivana Parlić: Šestogodišnja devojčica vraćena iz Švedske u svoje selo kod Loznice

(članak koji govori o narodnoj poslanici koja je iznela listy sa 71 dece koje čekaju na prodaju u inostranstvo, je skinut sa Interneta )

Da, deca stoje na listama za usvajanje u inostranstvo i to je milionski biznis ove moralno propale države koju policija i sistem služi.

Ali, narode moj, zamislite samo, ako bi i neki pošteni socijalni radnik, policajac ili pravnik želeo da iznese u javnost Istinu o nestanku Danke, gde bi on mogao da ide? Nema sigurnog mesta za njega jer je ceo sistem u službi laži i mafijškog kriminala. Sam pravni sistem je propao – on ne štiti ni majke, ni nedužne, ni bilo koga osim same mafije na vrhu države.

Pa šta bi radio takav jedan pošten Čovek ? Ja mu savetujem da kontaktira direktno inernacionalni Interpol i objasni stanje u Srbiji, mogućnost prikrivanja afere od same države – da traži pomoć od internacionalnih agenata.

Dalje, kome nije jasno – mora se ustati u borbu protiv svih kradljivaca dece koji su integrisani u sistem, zaštićeni zakonom, nagrađeni za zlodela, jer se radi o spašavanjy i naše dece, unuka, naše zemlje, naše Srbije. Njihov sistem ne sme više da postoji. Mora da propadne, kad tad. Bolje, što pre. Nelegitimni predsednik Srbije (nelegitiman jer izbori nisu organizovani na celoj teritoriji, što je protivustavno), nelegitimna skupština i pravni sistem u službi mafije, moraju da se uruše. Naša deca mogu da odrastaju u sigurnosti, bez mafijaške policije i bez pravnog sistema koji dokazano služe isključivo kriminalcima.

Predlog za gradnju paralelnog sistema koji radi za nas i naš boljitak, po majčninskoj ekonomiji, u kojoj je svaka individua suverena i zaštićena s diplomatskim imunitetom, pa može slobodno da diše i stvara svet izobilja koji joj priliči*.

“Neka borba bude neprestana“

Svima s blagoslovom,

Dr med Jasmina Vučić Peev

u srBskoj 7532.-oj godini, prvog krasnog

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime