NAROD protiv bacanja para na pevaljke- političari „balave“ za njima!

1
257

Novac koji je opština Kula namenila za nastup Lepe Brene i Đanija na manifestaciji „Slatki dani u srcu Bačke“ trebalo bi da se presumeri za lečenje teško obolele dece, smatraju potpisnici peticije na portalu „peticija.online“.

„Dajte pare za bolesnu decu“

 

„Piši Lepa Brena za četiri osobe…“ predsednik opštine Kula Damjan Miljanić

– Pozivam sve humane ljude da se pridruže građanskoj inicijativi da opština Kula novčana sredstva koja su namenjena za nastupe estradnih zvezda na manifestaciji „Slatki dani u srcu Bačke“ preusmere na one kojima su takva sredstva najpotrebnija, a to su teško obolela deca sa teritorije naše opštine – navodi se u peticiji koju je potpisalo oko 700 građana.

– Zato mi potpisnici ove peticije pozivamo da se sredstva namenjena za plaćanje usluga ovih estradnih zvezda preusmere na račune teško obolele dece sa teritorije naše opštine.

Manifestacija „Slatki dani u srcu Bačke“ je, prema najavama organizatora, trebalo da bude održana 17. i 18. jula.

Leskovac protiv „srpske majke“

I u Leskovcu skoro dve hiljade građana potpisalo je peticiju protiv gostovanja Svetlane Cece Rađnatović.

„Idi dok si mlad..“- gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović

-„Srpska majka“ nastupa na otvaranju roštiljijade 2021.godin. Sami znate da njeni nastupi koštaju više desetina hiljada evra! A toliko bolesne dece imamo bez ikakve finansijske pomoći od opštine za njih. Lečimo ih SMS-om!

Nećemo hleba i igara, hoćemo živote dece. Jer oni su naša budućnost. Nek se novac za njen nastup prosledi bolesnoj DECI.

Pare za bolesnu decu , a ne za folkere i Cecu!“- kaže se u tekstu peticije Leskovčana.

Severina u Vrnjačkoj Banji pevala za 20 hiljada evra!?

Pre dva dana veliku prašinu u srpskoj javnosti podiglo je gostovanje hrvatske pevačice Severine Vučković.

„Nasmeši se čika Bobanu…“

„Pevačica Severina pljuje Srbe, a Srbi joj iz državne (opštinske) kase plaćaju da peva“, pišu mediji.

Da Vas podsetimo:  "Ne promeni Ustava"

-Opština Vrnjačka Banja i njen čelnik Boban Đurović angažovali su hrvatsku pevačicu Severinu da 17. jula održi koncert na trgu u tom mestu. Prema procenama ljudi dobro upućenih u estradne tarife, to ne košta manje od 20.000 evra- navodi se u jednom od mnogobrojnih tekstova.

zaimalo se… Boban Đurović

Podsetimo, Severina je pre nekoliko meseci optužila Srbe za zločine, a Ratka Mladića uporedila s Hitlerom. Na pitanja ni opština ni Đurović (očekivano) nisu odgovorili jer šta bi i rekli kad se žitelji Vrnjačke Banje i gosti zgražavaju nad njihovom odlukom da angažuju Severinu.

Pre nje nastupio je i Toni Cetinski na Vrnjačkom karnevalu. Njegov honorar kreće se od 10 do 15 hiljada evra..

 

 

 

Izvor: U centar

1 KOMENTAR

  1. Srbija ,,obozava,, Severinu, Tonija Cetinskog, Zafranovica, Franu Lasica i ostale mrzitelje Srba. Prvo treba da znamo ko je organizator ? Medju njima ima istomislilica-mrzitelja …onda je jasno zasto dovlace ovde bas takve (citaj isluzene i potrosene likove). U toj semi su i mediji, koji zive od reklame. Pa tako sve se vrti u krug. A Srbi od vajkada imaju stav ,,sta ce svet da kaze,,. SVET BAS BRIGA …..Obraz kao djon. U zapadnoj civilizaciji je vazan samo profit,novac.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime