Plaćene rupe u glavi „pametnih“

0
10564

Neplaćena pamet u glavi deteta…

Umesto najavljenog portala „Bezobrazni i arogantni“ (www.bia.one) do daljeg će na portalu korena biti rubrika sa tim imenom. U rubrici BIA objavljivaće se autorski tekstovi i pisma čitalaca o bezobrazlucima i arogantnosti, o ignorisanju važećih zakona i propisa u Srbiji, ali i u drugim zemaljama gde se, kako kažu, poštuju ljudska prava pojedinca. Sloboda govora, medijske slobode i korektno izveštavanje javnosti. Pišite o nepravdama i lažima političara i medija i o neradu onih koji su dobro plaćeni novcem građana države, a o rezultatu njihovog rada slušamo češće sa tv ekrana, nego što ih vidimo na ulicama.

16. septembra 2017. u rubrici BIA objavili smo tekst Rupe pod nogama, rupe u glavama… Oni ne znaju da se stide”.

Današnji tekst je nastavak napisanog ali i radosna vest i konstatacija da oni koji imaju visoke plate za promaju koja im je godinama u glavama, nisu uvek budućnost Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić često ističu da je zahvaljujući njihovoj brizi Beograd danas lepši, čistiji i uređeniji od mnogih velikih metropola današnje Evrope. Papagajski ponavljaju da sve što oni rade, rade to zbog budućnosti naše dece. Lažu! Niti oni toliko rade zbog dece Srbije, niti su Aleksandar veliki i Siniša Mali Bogom dati zbog boljeg sutra današnjih mališana…

Srbiji je Bogom data osmogodišnja devojčica Jovana (i njoj slična deca) koja je zamolila mamu da nam javi kako bi ”čika političari” i službenici grada Beograd mogli da zausatve dalja padanja dece i njihovih baka i deka po ulicama i u najstrožem centu Beograda.

Predlog devojčice koja misli o drugima je dobrodošao tim pre što sadašnjim vlastodršcima ne smeta da su se rupe i rupetine u centru glavnog grada pojavila posle njihovog dolaska nav last i tu stoje godinama.

Da Vas podsetimo:  Vlast u Čačku za samo dva meseca potrošila 80.000 evra u restoranima

Evo, ovakvo rešenje predlaže Jovančica, osećajna srpska devojčica:

Nikola Janić

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime