Pristalice Aleksandra Vučića za Insajder: „Ovoliko je naroda samo za vreme Miloševića bilo“

3
1224

Više hiljada ljudi prisustvovalo je današnjoj inauguraciji Aleksandra Vučića za predsednika ispred Skupštine Srbije. Deo grada je nekoliko časova bio blokiran zbog velikog broja autobusa s članovima SNS-a i pristalicama Aleksandra Vučića koji su došli u Beograd da pozdrave novog predsednika Srbije.

insajder netZanimljivo je da je osim u samoj skupštini, po svemu sudeći, postojao i protokol koji se odnosio na okupljene. Tako su, čekajući da se u skupštini završi ceremonija polaganja zakletve, okupljeni u prvim redovima upozoravali pojedince da ne prilaze ogradi jer nisu deo protokola kao i da se po protokolu, transparent „Podrška predsedniku Vučiću“ mora držati podignut sve vreme.

Pristalice Aleksandra Vučića sa kojima su razgovarali novinari Insajdera, uglavnom su navodili da su došli organizovano preko stranke, ali i preko opštine, a bilo je i onih koji su tvrdili da su došli u Beograd o svom trošku.

www.insajder.net

3 KOMENTARA

  1. u ovakvima ne manjkamo.oni polako putuju,a mladi beže iz ove druge kolumbije.za dvadeset godina,ovde će većina biti arapi,šiptari i kalafonci.

  2. Ako je ovo budućnost Srbije, nadrljali smo. Za pet-šest godina svi na groblju. A onaj podmladak što, jadan, očekuje da Vučić „nastavi tendenciju rada Tomislava Nikolića “ je baš pogodio u centar… „tendencija rada TN“ jel’ mu to nekako dođe da AV više neće biti derpe već će početi da štipka sojke po predsedništvu?

    • Вучићевци спадају у једну од три категорије: овчије привржени, псеће привржени,, и шићарџије. Овај млади и перспективни очигледно циља на партијски пропелисану каријеру, иначе не би причао о Николићевом „раду“ и „узлазној линији“ Србије. Толико глуп није да у тако нешто поверује. Али зашто да мисли на народ, кад од тог само може имати штете?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime