Prva decenija jedne prodavnice

0
58

Iz Prijevora nam je stigla neobična i lepa priča o mladom preduzetniku koji je povodom desetogodišnjice rada odlučio da priredi zabavu za svoje redovne i lojalne kupce.

Evo priče koju nam je poslala jedna od učesnica ovog događaja.

U selu Prijevor, nadomak Čačka, postoji jedna prodavnica, sada već minimarket. Vlasnik prodavnice je Nikola Lazović koji već deset godina uspešno radi i posluje. Meštani ovoga kraja jako ga vole i poštuju i rado dolaze kod njega u nabavku.

Svaki dan nasmejan, sa svojim radnicima, svakoga ko uđe dočeka sa nekom pošalicom. I tako svaki dan, već deset godina. Nikola i njegove koleginice posluju odlično. I baš ove nedelje Nikola je, kako je red, odlučio da se zahvali svojim potrošačima. Povodom deset godina postojanja, rešio je da napravi jednu svečanost, na kojoj će meštane Prijevora, verne potrošače, ugostiti i zahvaliti im na poverenju i podršci.

I tako je 20.09. na u objektu Beloi dvor priredio proslavu na kojoj je bilo oko dve stotine mušterija, pa se veselilo uz muziku i večeru. Bilo je divno…uživali smo… Na iznenadjenje svih, pozvao je Tanju Savić da peva za nas. Svi smo bili oduševljeni… Pre svega potezom koji je Nikola napravio za sve nas, svoje mušterije. Nikad nisam čula da je neko tako nesto uradio… I zato sam rešila da vam pošaljem ovaj tekst da saznaju i drugi, pa sutra možda neko nešto slično uradi.

A Nikoli želim još puno godina nasmejanog lica i svakodnevnog druženja sa potrošačima.

izvor:https://www.ozonpress.net/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime