Radnike tretira kao stoku, ne da im da idu u toalet!

1
1146

Nesvakidašnja fotografija zabrane odlaska u toalet iz jedne požarevačke firme, koja se putem Fejsbuka kao cunami širi među korisnicima te mreže, zgrozila je Srbiju i čitav region!

Poslodavac, naime, zabranjuje zaposlenima odlazak u toalet, odnosno daje sebi za pravo da određuje kako će čiji organizam da funkcioniše, kojim tempom će bubrezi radnika stvarati mokraću i koliko dugo će oni morati da trpe nagon za mokrenjem. Ovaj šef iz Požarevca zaposlenima je zapretio sankcijama ako odlaze u toalet mimo pauze i obelodanio da će radnike da snima kamerama, kako bi mogao da izbroji ko koliko puta urinira tokom radnog vremena.

Doduše, on je pokazao i zrnce ljudskosti i naveo da će zaposleni, koji češće uriniraju, morati da donesu izveštaj lekara.

Samo, taj šef nije naveo smernice za lekare na koji način da utvrde brzinu stvaranja mokraće kod zaposlenih i u svom izveštaju napišu tačnu satnicu njihovog odlaska u toalet.

Izvor: Blic

1 KOMENTAR

  1. Da se ne zaboravi,samoupravljanje,koje je pravilo cirkus od rada,pa nasta krilatica,NE MOGU TOLIKO MALO DA ME PLATE,KOLIKO MOGU MALO DA RADIM, je doneo rezultat..Sa druge strane,dokazalo se,da kod nas te novopečeni privatnici,ne mogu biti gazde,već samo obični grabljivci.Moram naglasiti,da ima jedan deo koji poštuje radnika i ljudski se sa njima ophodi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime