Razaranje srpskog etničkog prostora: Stvaraju nove nacije usred Šumadije, a evo i koje

0
391

Gost u emisiji „Politikon“ autora i voditelja Danila Tvrdišića na kanalu Helmkast bio je prof. dr Zoran Milošević, sociolog religije.

Ukrajina se ubrzano sprema za ono što sledi: Zoran Milošević

Ukazujući na sve turbulentije vreme koje je pred nama, profesor Milošević podseća da se geopolitičko klupko sve ubrzanije odmotava i da je svet u završnoj fazi priprema za sukob koji će, po njegovom mišljenju, otpočeti Majdanima u Ukrajini i Belorusiji.

„Iz Vašingtona je stiglo naređenje da se krene sa izazivanjem sukoba u Ukrajini i Belorusiji. Dvadeset petog marta treba da se dogodi drugi talas obojene revolucije u Belorusiji. Takođe, tada treba da krene napad na Donjecku i Lugansku narodnu Republiku. To su dva žarišta koja će biti otvorena i test za dalje“, kaže on.

Profesor Milošević je takođe naglasio da je svet sa dolaskom Bajdena postao opasnije mesto nego za vreme Donalda Trampa. Pitanje je zaista ko kontroliše tu vlast na čijem je čelu Bajden? Iz svih onih snimaka koje možemo da vidimo Bajden je već senilan čovek i jasno je da je samo lutka u rukama pravih gospodara.

Kada je govorio o srpskom pitanju danas, Milošević je ukazao na jednu manje poznatu činjenicu. Naime, uz izdašnu pomoć Soroš fonda i sa kadrovima sa novosadskog Univerziteta, u Srbiji se forsira stvaranje dva nova naroda koji nemaju nikakvo istorijsko ni nacionalno utemeljenje. To su Šopi i Torlaci. Stvaranje novih naroda se radi na srbofobnoj osnovi. Kod njih se razvija mržnja prema Srbima, mržnja prema ćirilici i ravnodušan odnos prema pravoslavlju (što su temeljne odrednice našeg identiteta).

Pogledajte ceo intervju:

Izvor: Hronograf

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime