RTS i RTV PLJAČKAJU NAROD! KAKO ORGANIZOVATI RTS i RTV?

0
104
Foto: Cenzolovka

Narode moj, naša opozicija protestvuje, žali se na način informisanja: RTS, RTV, PINK, HEPI, kažu da su neobjektivni! Podsećam, opozicija je donela postojeće zakone, DS sa svojim partnerima donela je ovaj zakon 2005 godine. Doneli su pomenuti zakon 2005 god. i on je tada njima odgovarao, dok su bili na vlast, a sad kad su opozicija, RTS, RTV, PINK, HEPI ne valja. Ni vlast ni opozicija, ne predlažu popravku postojećeg zakona o informisanju, oni ne nude rešenje problema, oni hoće monopol nad informisanjem.

Ja sam uradio predlog popravke zakona o državnoj televiziji, pod imenom RTS i RTV PLJAČKAJU NAROD!, KAKO ORGANIZOVATI RTS i RTV, i poslao ga Vladi R. Srbije, svim ministrima, narodnim poslanicima i svim strankama. Ovaj projekat može pomoći, da se Aleksandar Vučić i SNS pobede na izborima. PROČITAJ https://privrednicisrbije.rs/privrednici-srbije/projekti-i-ideje/kako-zaustaviti-pljacku-gradjana-i-malih-privrednika-od-strane-rts-i-rtv/

Narode moj, nemojte verovati organizatoru protesta, oni će vas ponovo namagarčiti! Namagarčili su vas 2000 godine, Vi ste tad šetali i rušili, da bi njima omogućili da se obogate. Oni su postali milijarderi, kupovali su fabrike za 3 eura, a Vi ste ostali sirotinja.

Tražite od organizatora da pokažu: koga predlažu za: Predsednika Srbije, Predsednika Vlade R. Srbije, Ministra policija, Ministra prosvete itd?

Tražite od organizatora protesta i Vlade R. Srbije da ponude projekat: Kako rešiti nasilje maloletnika? Kako uvesti odgovornost u osnovne i srednje škole? Kako popraviti zakon o informisanju? Kako zaustaviti umiranje Srbije? Kako informisati narode velikih država o doprinosu Srpskog naroda razvoju svetske civilizacije, izgradnji svetskog mira i o Srpskom stradanju? Kako odbraniti K. i M.? Kako unaprediti ekonomiju, kako pokrenuti domaću proizvodnju? Kako izgraditi pravednu i bogatu Srbiju? …Itd.

Glasajte za projekat, a ne za stranku! Naterajte i Vladu R. Srbije i opoziciju, da ponude projekte, kako rešiti konkretni problem!

Da Vas podsetimo:  „Napredna“ pravila za medije: Vi ste na našoj konferenciji

Aleksandar Vučić, može se pobediti na izborima, samo ako budete nudili logične projekte, projekte koji nude rešenje konkretnog problema.

Dole pokazani projekti mogu pomoći, da se na izborima pobedi Aleksandar Vučić i SNS:

1. Projekat ISTINA, KAKO INFORMISATI GRAĐANE VELIKIH DRŽAVA O SRPSKOM DOPRINOSU RAZVOJU CIVILIZACIJE, O SRPSKOM DOPRINOSU U IZGRADNJI SVETSKOG MIRA I O SRPSKOM STRADANJU, može pomoći da se Aleksandar Vučić pobedi na izborima. PROČITAJ https://privrednicisrbije.rs/privrednici-srbije/istina-o-srpskom-doprinosu-razvoju-svetske-civilizacije/

Kako može pomoći ? Potrebno je, da se ovaj projekat prestaviti javnosti i da se jednom nedeljno pita Vlada R. Srbije, zašto nije realizovala ovaj projekat, kad on može pomoći da se lakše brani Kosovo i Metohija pred zapadnim silnicima. Ova projekat, dobit će poverenje građana, doneće glasove na izborima.

2. Projekat PLJAČKA SOKOJA! KAKO ZAUSTAVIT PLJAČKU PRIVREDNIKA OD STRANE SOKOJ-A? Ovaj projekat može pomoći da se Aleksandar Vučić pobedi na izborima. PROČITAJ https://privrednicisrbije.rs/privrednici-srbije/aktuelno/kako-zaustavit-pljacku-malih-privrednika-od-strane-sokoj-a/

Ovaj projekat, dobit će poverenje: ugostitelja, mutikaša, malih privrednika, njihovih porodica i njihovih radnika, odnosno, doneće glasove na izborima.

Napomena!

Na sajtu Privrednici Srbije, postoji dosta projekata koji mogu dobiti poverenje građana, mogu pomoći da se na izborima pobedi Aleksandar Vučić.

autor:Živojin Vujanović

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime