Rupa pored bandere – svedok bahatosti radnika Elektrodistribucije!

0
675
Foto: printscreen (mitrovica.info)

Početkom decembra, građane je neprijatno iznenadila vest o najavljenom poskupljenju struje. Iako prosek plata u EPS-u neuporedivo veći od ostalih preduzeća, to radnike ovog preduzeća ne sprečava da se ponašaju bahato i otaljavaju svoje radne obaveze.

Naime, kako nam je navela Mitrovčanka Dragica Petrović, u Fruškogorskoj ulici (neposredno uz prugu, kod podvožnjaka), radnici ovog javnog preduzeća su, tik uz banderu, iskopali rupu! Iz kojih razloga, to je samo njima znano.

Iako je rupa iskopana pre skoro dva meseca, niko se još nije pojavio da nastavi započete radove ili da zatrpa pomenutu rupu. Nije poznato da li čekaju da bandera (koja je priključena na elektromrežu) padne na nečiju kuću ili nekoga, pa da onda saniraju havariju govoreći da je bila u pitanju “viša” sila.

Kako Dragica kaže, nekoliko puta se žalila nadležnima u Elektrodistribuciji, ali se i dalje niko ne pojavljuje. U međuvremenu je, na iskopanoj zemlji, razbacanoj oko rupe, počela nicati i trava.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa nadležnim licem iz ovog Javnog preduzeća, ali se sve svelo na prebacivanje odgovornosti sa jednih na druge.

U međuvremenu, rupa postoji i dalje kao nemi svedok nečije bahatosti.

M. Milivojević
Izvor: mitrovica.info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime