Samit NATO fašista u Prištini: Pljuvali UN, Srbiju, demokratiju i civilizaciju!

0
883

Na trodnevni samitu NATO terorista i fašista u Prištini, 21 – 23 oktobar Pljuvali i ponižavali OUN, Srbiju, demokratiju i civilizaciju!

nato1
Pripadnici neonacističke NATO alijanse na sastanku sa vođom šiptarskih terorista sa Kosova i Metohije.

U Prištini je završen trodnevni samit NATO terorista i fašista iz 21 zemlje, članice ove anticivilizacijske zlikovačke alijanse. To je bio 93. seminar Rose – Roth u organizaciji Parlamentarne Skupštine NATO-a, na kojoj sudeluju izaslanici iz 21 zemlje članice NATO-a i zemalja partnera. Na seminaru Rose-Roth, koji je trajao tri dana (21. – 23. oktobar) bilo je blizu 100 učesnika , uključujući i gotovo 70 izaslanika iz 21 zemlje članice NATO-a i zemalja partnera. Glavna tema seminara je, kako se navodi, euroatlanska perspektiva Kosova, a izaslanici Parlamentarne skupštine razmatrali su političku, socio-ekonomsku i sigurnosnu situaciju.

U suštini samit NATO terorista i fašista u Prištini, jasno je stavio do znanja da je zločinačko zlikovačka alijansa bombardovala Srbiju 1999. da bi otela deo njene teritorije i na njoj stvorila mafijaško terorističku tvorevinu zvanu Kosovo. Samit briselskih zlikovaca otvoreno je pljuvao i pogazio OUN i R – 1244 ne poštujući iz nje nikakve odluke već su mimo OUN otvoreno podžali Oružane snage Kosova (albanske teroriste). NATO zlikovci nikad nisu pomenuli da je Kfor na Kosovu došao odlukom OUN, već su uvek isticali NATO će ovo, NATO će ono…. uz jasnu podršku terorističkim, takozvanim Oružanim snagama Kosova.

uck
Pripiadnici terorističke UĆK uglavnom su obukli uniforme tzv „kosovske policije“, Amerika i NATO zdušno pomagali i osmislili svaki potez.

Briselski zlotvori su istinski uspeli da od Kosova stvore terorističko mafijaško leglo, jer je Kosovo danas, po glavi stanovnika, najveći izvoznik terorizma i terorista u svetu. Albanski teroristi sa Kosova upadaju u Makedoniju i ibijaju zvanične makedonske organe vlasti, prete Srbiji, Crnoj Gori… Na Balkanu postoji samo jedan faktor nestabilnosti a to su Albanci i apsolutno niko drugi. NATO teroristi i fašisti iz Brisela su na strani tih terorista sa Balkana što su otvoreno rekli na samitu u Prištini. NATO od albanskih terorista sada stvara navodno, Oružane snage Kosova koje će tek biti stalna opasnost za sve na svakom metru Balkana!

Da Vas podsetimo:  Pozivi na „spuštanje loptice“ su pozivi na – kapitulaciju

Tzv., „oružanih snaga Kosova“ nema nigde u Rezoluciji UN 1244. Foto sa vežbe u Gori.

kladecapit1
Tradicije šiptarskih oružanih snaga sa KiM.

Terorističke oružane snage Kosova su već sa američkim vojnicima iz Ohaja, uz podršku NATO, počeli vežbe ( utorak i sreda, 25 i 26. oktobar) u reonu Gore, najviše iz razloga da bi pokazali Gorancima silu da ne protestvuju zbog nasilnog zauzeća zemlje za hidrovcentrale zašta nisu pitani i da se okane vezanosti za Srbiju!

Od 2012. godine do danas, 314 Albanaca sa Kosova , među kojima 44 žena i 28 dece, otišlo je u Siriju da ratuje na strani terorista ISIS – a . U ovom periodu u Siriji je poginulo 54 albanskih terorista sa Kosova zvanično je objavila Priština na samom kraju proteklog septembra. Prema podacima Prištine , 110 od njih se vratilo na Kosovo a 35 ih je osuđeno u Prištini za terorizam u Siriji.

NATO zlikovci iz Brisela otvoreno, na tlu Evrope, legalizuju leglo terorista i terorizma na takozvanom nezavisnom Kosovu.

prizren01
Ubrzo po dolasku NATO-a 1999. Srbi su bili primorani da napuste KiM.

Zoran VLAŠKOVIĆ

KmNovine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime