Srbi najstariji narod iz čijeg gena potiču Arijevci, Hrvati, Danci

2
273

PROFESOR SA HARVARDA UZBURKAO EVROPSKU JAVNOST – SRBI NAJSTARIJI NAROD iz čijeg gena potiču Arijevci, Hrvati, Danci

Anatolij Aleksejevič Kljosov, profesor biologije Harvadskog univerziteta u svom naučnom radu izneo je tvrdnje da je srpski gen star 12.000 godina i da potiče od Nojevog sina.

Ako je DNK analiza, koja ostavlja tragove o svakoj individui na planeti i ako je ona otkrila da je Darvin podmetnuo lažne kosti da bi podupro svoju teoriju evolucije, onda nema nijednog razloga da se sumnja u naučni rad Anatolija Aleksejeviča Kljosova, profesora biologije Harvadskog univerziteta koji tvrdi da je upravo ovom analizom dokazano da su Srbi pranarod današnjim Slovenima i mnogim drugim narodima Evrope čiji je gen star 12.000 godina!

Američki naučnik sa Harvarda, ruskog porekla Anatolij Kljosov koji je i predsednik naučne konsultativne uprave Međunarodnog genealoškog biroa u svom naučnom radu kaže da su u stvari i Rusi potomci onih kojima je prapostojbina bila na teritoriji Balkana, to jest današnje Srbije, Bosne, Crne Gore i Makedonije.

– Srpski geni (R1A1) su stari 12.ooo godina naspram drugih koji su od 4 – 7 hiljada godina. Svi narodi (osim dva) u Evropi imaju preko 40% srpskog ili prasrpskog gena – tvrdi ovaj naučnik.

Ako je sudeći po mapi Srpskog gena koja je urađena po studiji ovog naučnika ovaj gen – preko 60 odsto imaju stanovnici današnje Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Danske, Severnog dela današnje Nemačke, kao i Južnog dela Skandinavije, ali i dobrog dela Velike Britanije.

Prema ovim nalazima nosioci R1a1-genetske oznake, na Balkanu su živeli još pre nekih 12.000 godina. Posle nešto više od dve stotine pokolenja oni odatle izbijaju na istočnoevropsku ravnicu, gde se pre 4.500 godina pojavio predak savremenih Rusa i Ukrajinaca roda R1a1.

Da Vas podsetimo:  Каd ćе sе Srbi suočiti s istinom

Prema tvrdnjama Dr Kljosova može se zaključiti i da danas “srbuju” oni koji u svojim genima ni nemaju srpsko poreklo što se DNK analizom može lako otkriti.

Kljosov u svom naučnom delu daje istoriju ruskog naroda od biblijskog Jafeta, sina Nojevog, do njegovih dana. Na jednom mestu, međutim, autor piše kako su se Jafetovi potomci naselili prvo u donjem toku Dunava, današnjoj Srbiji, da bi zatim neki od njih otišli na sever.

Ruska istoriografija je ove podatke oduvek uzimala za ozbiljno, pa se u ruskim školama učilo kako su oni došli “sa one strane Karpata”. Za njih su “one strane Karpata” ovaj deo gde danas žive Srbi, koji su, u eri ljubavi sa Sovjetima, ovu lekciju iz istorije doslovno prepisali i preneli u svoje udžbenike. Za Srbe, međutim, Nestorove “sa one strane Karpata” treba da glase “sa ove strane Karpata”. Taj deo ovde nikada nije shvaćen.

Profesor sa Harvarda i osnivač Ruske akademije DNK – genealogije kaže da je u dinarskim predelima bivše Jugoslavije primećena je velika učestalost gena koji je, zbog svog nalazišta, među laicima poneo ime “ilirski”. Stručnjaci su mu, međutim, dali dosta suvoparan naziv I2a2-dinarik (ovo se zove haplo grupa, skraćeno hpg).

Doktor nauka Anatolij Aleksejevič Kljosov je predsednik naučne konsultantske uprave Međunarodnog geneološkog biroa i professor biologije na Harvardskom univerzitetu. Najveći je živi stručnjak za hpg R1a1 koja je tipična za sve Slovene. Ova haplo grupa je u većoj ili manjoj meri zastupljena među svim slovenskim narodima, ali u značajnoj meri i među najvišim kastama u Indiji.

Na osnovu postojećih mutacija, koje je veoma studiozno proučavao, Kljosov je došao do zaključka da svi Sloveni potiču sa Balkana. I to ne bilo gde sa Balkana, već iz današnje Srbije i Bosne. Starost naših primeraka R1a1 je – 12.000 godina. Od tada smo, znači, mi na ovim prostorima.

Da Vas podsetimo:  LUFTWAFFE nad Beogradom

Starost primeraka R1a1 kod najviših indijskih kasta je daleko mlađa – negdeoko 3.850 godina, što odgovara vremenu dolaska arijevaca na te prostore. Kljosov dalje zaključuje da su Arijevci, u stvari, Sloveni koji su sa područja Srbije stigli do Indije.

Koristeći najnovija naučna saznanja iz genetike, profesor Kljosov zaključuje da su se pre oko 4.800 godina Praevropljani iz Podunavlja podelili. Oni koji su pošli na istok postali su kasnije Sloveni, oni koji su krenuli na zapad postali su govornici takozvanog Kentum jezika, nekada zajedničkog indoevropskog govornog područja.

– “Indoevropski jezici” – taj eufemizam je svojevremeno nastao usled neshvatanja šta to povezuje sanskrit i njegove varijante, s jedne strane, i evropske jezike, s druge. Sada je to postalo sasvim jasno. Arijevski jezici predstavljaju osnov i evropskih jezika, i sanskrita, i “indoevropskih” iranskih jezika. Na Dnjepru, Donu i reci Ural nisu živeli “narodi koji su govorili na iranskim jezicima”. Sloveni su tamo živeli, prasloveni, arijevci, i to je bio njihov jezik. To su oni svoj jezik doneli u Indiju, Iran, Avganistan – tvrdi profesor.

Po Kljosovljevim zaključcima nosioci R1a1 na Balkanu su živeli još pre nekih 12.000 godina. Posle nešto više od dve stotine pokolenja oni odatle izbijaju na istočnoevropsku ravnicu, gde se pre 4.500 godina pojavio predak savremenih Rusa i Ukrajinaca roda R1a1.

Pola milenijuma kasnije ovi prasloveni stižu do južnog Urala, a 400 godina kasnije kreću na Indiju, gde danas živi oko 100 miliona njihovih potomaka. Jedna grupa tih balkanskih Praslovena uputila se na Bliski istok, gde se takođe i danas nalaze nosioci hpg R1a1. Starost njihovih gena Kljosov datira na 4.000 godina.

izvor:https://borbazaistinu.rs/

2 KOMENTARA

  1. Kijosov spada u red kontraverznih naučnika -a njegove radove na polju DNK genetike nauka smatra ničim dokazanom pseudonaučnom DNK demagogijom! Svih njegovih do danas 12 objavljenih knjiga na tom području mnogi viđeni stručnjaci smatraju pravljenjem para bez naučnih dokaza -nešto slično fon Denikenu i njegovim „svemircima“ koji su došli na planetu zemlju. Ovaj iz Rusije u SAD izbegli stručnjak mogao je da tvrdi da srpski jezik potiče od fon Denikovih vanzemaljaca i da je najstariji u celoj galaksiji. I šta onda? Pa ništa, zaludni novinari bi imali o čemu da pišu a autori da mlate pare. Čak i da su Srbi najstariji narod na planeti izgleda da su vremenom pošandrcali jer da nisu, ne bi imali vladu kao ovu današnju koja ih polako ali sigurno gura u propast i UNIŠTAVA! Koje će možda neko, sličan fon Danikenu i neki novi Kijosov za koju milijardu godina ponovo „pronaći“ i dokazati da su zaista bili najstariji ali verovatno najglupaviji- jer da su bili pametni ne bi izumrli voljom vrhuške!

  2. Od Kada su Hrvati narod? Govore srpski jezik a svaki jezik IMA regionalne dijalekte pa tako i pokatoliceni Srbi guraju svoj Ali to nije jezik a gde NEMA jezika NEMA ni naroda.

    Napisite clanak , DVA, Tri o predstojecem mesec drugom OZNA popisu u Republic Srbiji.

    Cudi da vec niste. I to ugao iz inostranih iskustva I sta je ovo u Srbiji. ZNACI li da si Srbi postalo kmetovi feudalnog sistema Bez prava na osnovna ljudska prava I slobode?

    Zasto se YUCOM, kvazi intelektualci prava I po koji Soros evski advokat u ostvarenju ljudskih prava NE oglasavaju a pisu na veliko o promociji seksualnih nastranosti?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime