Srbi, put pod noge, pa u Moskvu

3
1277

3 KOMENTARA

  1. Имао сам утисак и раније да Лучић ту и тамо занесе у кривину, али овог пута је потпуно одлетео. Ракафелери довели Трампа на власт, а он сад чисти њихове и доводи Ротшилдове људе у владу? Зар он не зна толико да су Ракафелери и Ротшилди везани пупчаном врпцом (са неким ситнијима који се нешто питају) као главни власници приватне централне банке САД (Federal Reserve), која је жила куцавица доларске империје на којој почива њихово богатство? Да Трампа нису изгласали бирачи, него су га устоличили гласови делегата, које контролише крупни финансијско-корпоративни (лице и наличје исте медаље) капитал? И они сад као ломе копља око тога ко ће контролисати формалну, административну власт? Не зна да су Ракафелери, Ротшилди и остали планирали ове – као и претходне изборе – годинама унапред? Да је Трамп њихов тројански коњ ког су подметнули незадовољним Американцима као противника „дубоке државе“ само да их поделе, и да представе Русију као опасност по њих, да би их лакше изманипулисали за свој необјављени рат против ње? Да амерички мултимилијардер има у срцу само једну љубав, а то није романтична, несебична до саможртвовања љубав за своју земљу и народ, него новац и моћ? Ако Лучић не зна толико, шта зна?

  2. Stvarno nam je dosta vas prodavaca magle,naročito vas kosovih,postao si kao ona udbina vidovita zorka.Idi ti lepo u neki rijaliti kod marića.

    • Hm,hmm…vracare su,sastavno socinjenije ‘ antikomunista“, da zaglupljuju narod,skrecu mu paznju sas price o Komunistima,sa istovremenom pljackom i smisljeno, spustanje,teritoroje “ na Srbijicu“…optuzijuci,naravno,Komuniste…fuj !

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime