Unesite ovih sedam promena u svoju KUHINJU

0
801
Foto: pixabay

Proverite kako morate da uredite kuhinju prema feng šui pravilima ako želite život pun uspeha, zdravlja, izobilja i sreće.

1. Izbacite iz kuhinje nepotrebne stvari. Rešite se svega što nikada ne koristite. Staro polomljeno posuđe ili plastične činijice i pokvareni kuhinjski aparati na vrhu su spiska stvari koje stvaraju nered u kuhinji, a uzročno-posledično i nered u vašem životu. Iz frižidera pobacajte namirnice kojima je istekao rok trajanja.

2. Očistite šporet. Upravo on sadrži energiju prosperiteta i zato uvek mora da bude čist, ali i da radi pravilno.

3. Oslobodite prostor na frižideru. Magneti, razglednice, flajeri za dostavu hrane, spiskovi stvari koje morate da uradite – nered na frižideru i svaki pogled na njega stvara previše stimulacije zbog koje se osećate rastreseno. Zbog toga posežete za hranom u frižideru čak i kada niste gladni. Skinite sve sa frižidera ili ostavite samo par inspirativnih citata, a spiskove obaveza preselite na unutrašnjost vrata kuhinjskih elemenata.

4. “Sakrijte” kantu za smeće. Ne držite je otvorenu i nemojte je smeštati unutar vidnog polja nego, po mogućnosti, ispod sudopere, u unutrašnjosti elementa ili u ostavi. Otvorena kanta u vidokrugu priziva nered i “smeće” u vaš život.

5. Napunite činiju za voće. Ona predstavlja uspeh i obilje, a držite je na očišćenom stolu ili bilo kojoj čistoj kuhinjskoj površini.

6. Pronađite mesta za biljke. Saksijice sa začinima, cveće ili bilo koje druge biljke po vašoj želji dobrodošli su kuhinjski dodatak jer unose pozitivnu energiju u vašu svakodnevicu.

7. Ne izbegavajte boje. Što više boja, to bolje. Baš kao i biljke, boje su zadužene za unošenje i zadržavanje pozitivne energije u kuhinji, ali i u vašem životu.

dnevno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime