Užasne slike bolnica u Smederevu i Novom Sadu

2
526
Foto: Facebook / Marinika Tepić

Nehigijenski uslovi su, po svemu sudeći, novi lični pečat srpskih bolnica. Posle jučerašnje objave (ne)uslova na Fizikalnoj medicini u valjevskoj, na društvenim mrežama su osvanule gnusne slike iz bolnica u Smederevu i Novom Sadu.

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić je nakon objavljivanja katastrofalnih uslova iz valjevske bolnice, danas na svom Fejsbuk profilu objavila i potresne slike bolnica u Smederevu i Novom Sadu.

– Ovo je deo Infektivne klinike u Novom Sadu. Bez lifta! Medicinari vuku rukama i nosilima na sprat nepokretne pacijente! Hirurgija u bolnici u Smederevu horor! Kupatila porodilišta u Kruševcu bez tople vode. Ali klika njih ne obilazi. Što-ne-vidiš-toga-nema-politika? – objavila je Tepić na svom Fejsbuk profilu, uz slike iz bolnica.

Da podsetimo, osim katastrofalnih stanja bolnica, u Kolubari/Vreoci, gde živi preko 1.000 radnika EPS-a nema tople vode, slavine im ne funkcionišu, a moraju da koriste i poljske toalete!

Snimci i slike stanja u srpskim bolnicama, kao i činjenica da 1.000 radnika EPS-a živi u uslovima nedostojnim čoveka, a porodilje u Nišu nemaju spavaćice, toalet papir i ostale osnovne potrepštine, ukazuju na to da zaista živimo u zlatnom dobu.
Zlatno doba za jednu političku kastu, a kameno doba za obične građane Srbije…

2 KOMENTARA

 1. Јуче, на улазу у болницу, пита ме медицинска сестра :
  Јесте ли понели постељину ? – Јесам
  Своју деку ? – Јесам
  Пиџаму ? – Јесам
  Тоалет папир ? – Да
  Завоје ? – Да
  А ко је овај човек поред вас ? – То је доктор,
  у случају да немате доктор

 2. Da ali će zato Vučić da pravi stadion u BG za oko 200 miliona €, Vesić da uzdiže jarbole sa (pogrešnom?) srpskom zastavom jer je na njoj kruna a nismo kraljevina- za oko 3 m,iliona evra, verovatno i još koju fontanu, po naredbi vožda Srbija će za svoje pare da pravi Šiptrima autoput i pruge, Dodik će opet da dobije neku paru od Vučića kobajagi za Srbe u Bosni ali će da ih mune u svoj džep itd. itd. Ovi novi ministri i ministarke trebaće vremena da se i oni napljačkaju narodnih para- a bolnice? Koga bre briga za to, ovi koji vladaju Srbijom idu na ozubiljnija lečenja u inostranstvo o trošku naroda!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime