Velika akcija BIA i policije: Zaplenjeno 100 kilograma kokaina! (VIDEO)

0
35

U međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbednosno-informativne agencije i Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd, u koordinaciji sa inostranim partnerskim službama Evropolom i Evrodžastom, u Belgiji je zaplenjeno preko 100 kilograma opojne droge kokain, čija ulična vrednost iznosi više od 10 miliona evra.

Foto: Printscreen YouTube/ MUP Republike Srbije

U ovoj akciji u Holandiji uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe — srpski državljani D.R. (28) i D.P. (48), kod kojih je pronađeno oružje i izvesna količina novca za koju se sumnja da je nastala izvršenjem krivičnih dela. U Belgiji i Luksemburgu takođe su uhapšeni srpski državljani: S.K. (36), Đ.D. (32), J.V. (33), jedno NN lice, kao i državljanin BiH S.Đ. (42).

Na teritoriji Beograda uhapšen je srpski državljanin V.V. (29), kome je određeno zadržavanje od 48 sati, koji će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, prenosi Sputnik.

Policija nastavlja sa koordinisanim radom na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi distribucije pomenutog narkotika i otkrivanju ostalih članova navedene međunarodne organizovane kriminalne grupe, saopštio je MUP Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime