Virus

0
172

 

Piše: Aleksandar Arsenijević

Posle višemesečnih odlaganja iz samo njemu znanih razloga a koji se mogu naslutiti, gospodar Vučić je, reklo bi se ne baš drage volje, dao zeleno svetlo da od subote 23. oktobra u kafanama, restoranima, barovima, kafićima, klubovima… posle 22 sata mogu sedeti i u noćnom životu uživati samo vakcinisane Srbistanke i vakcinisani Srbistanci. O čemu se ovde zapravo radi.

Da li je masovno uktanje na svadbama, rođendanima, političkim skupovima i sličnim manifestacijama krajnje bezbedno do deset uveče? Da li se posle 22 virus, koji su uzgred budi rečeno gospodar Vučić, čačkonačelnik MrMi, dr Miksajlo i ostala družina onomad porazili, razgoropadi i krene da se nekontrolisano širi?

Samo biće da nije korona jedini virus koji preti da satre narod srbistanski. Decenijama unazad Srbistanom hara neimenovani virus koji ignorišu i epidemiolozi i virusolozi i notorni laici. Virus, svaki bi ga vlastodržac poželeo, koji je kod najvećeg dela srbistanske populacije izvao gubitak sposobnosti racionalnog razmišljanja, a što se na ovim prostorima oduvek doživljavalo kao ili težak fizički rad ili kao bespotrebni luksuz.

Pa tako, dok recimo nemački i francuski sindikati uveliko najavljuju ili organizuju štrajkove i proteste zbog stalnih poskupljenja životnih namirnica, goriva i struje Srbistance kao da to ne dotiče. Njihovu pažnju su okupirali Dijana Hrkalović i njeni pajtosi, mada je i onima sa koeficijentom inteligincije koji nezaustavljivo teži minus beskonačnom odavno jasno ko se u Srbistanu pita, donosi odluke i bez čijeg dopuštenja i najnižem nazadnom aparatčiku ne pada na pamet da ode u ćenifu. Srbistanci narod prirodno inteligentan i pravdoljubiv energiju troši na jalova prepucavanja vaksera i anivaksera. Merenje patke između „pravih“ i „krivih“ opozicionara, izdajnika i patriota. Nesvesni da smo svi do guše zaglibljeni i batrgamo se u istoj septičkoj jami, koju gospodar srbistanski zlatnim dobom. A to što cena benzina raste bukvalno iz dana i dan, a što nije od juče, što je litar zejtina skuplji od litra benzina, što poskuplje meso, što za plinsku bocu treba izdvojiti 300 dinara više nego prošlog meseca?

Da Vas podsetimo:  ZAR SPORTISTI I UMETNICI NISU I GRAĐANI SVOJE ZEMLJE?

E to su za Srbistance samo trice i kučine u odnosu na to ko će sa kim i ko će koga u nekom od brojnih rijalitija i koju novu aferu će sutra razotkriti „slobodni“ i nadasve „objektivni“ Vučićevi tabloidi čiji broj se iz dana u dan uvećava geometrijskom progresijom.

Uostalom zapitajte se u kojoj bi normalnoj zemlji, osim u Srbistanu, nepunu deceniju opstajali na vlasti oni što su devedesetih kreirali i izazvali hiper inflaciju poput one koju smo preživeli.

Ili može biti da je i ovo pitanje sročeno kako bi se unizio narod srbistanski koji svakakvi zulum trpeti može.

https://www.ozonpress.net/

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime