Vladan Vukosavljević: Šta ako Vučić posle politike poželi da trenira KK Jovanjica?

2
155

Gost emisije „Bez ustručavanja“ je bivši ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, koji u emisiji odgovara na pitanja kakvu vlast i opoziciju Srbi imaju te kakvu vlast i opoziciju zaslužuju.

Vukosavljević komentariše poziciju i vlasti i opozicije, njihov odnos međusobno, ali i odnos prema biračima, govori o manama i vlasti i opozicije te apstinenciji birača.

Vukosavljević smatra da odlaskom Vučića s vlasti neće nastupiti napredak i promene već novi sukobi domaćih i stranih agenata od uticaja, ali napominje da je svaka promena vlasti dobra sama po sebi jer donosi osveženje.

Vukosavljević upoređuje prethodni režim sa sadašnjim govoreći o medijskim mainpulacijama, aferama, korupciji i drugim temama.

2 KOMENTARA

  1. Da bi Vučić mogao da trenira KK „Jovanjica“ prvo, mora da završi započeti fakultet ili možda će da obavlja trenerske poslove bez škole, kao što rade njegovi ministri i doktori plagijatori i drugo, mora da se odrekne funkcije predsednika. Ovo drugo je neizvodljivo, bez njegovog predsednikovanja propala bi država. Guraj napred AV!

    • AV kako da se povuče iz politike sa mesta predsednika kada je on ministar svih ministarstava, naučnik bez premca, najbolji bankar i ekonomista, nema što ne zna, a ako nezna nauči ga noći dok ne spava po 30 sati dnevno. Njegovo zanimanje se graniči sa problematikom elektro i mašìnskih inženjera, bankarstva, ekonomije, medicine (korona) i sl. Ako ode za košarkaškog trenera, pa makar i u „Jovanjici“, gde ima sve i svašta od hrane, povrća, marihuane razna pića, kao što se pričalo ovih godina, njemu neće biti teško, a mi sa njegovom ljudskom ostavštinom patiće mo se kao pocepane patike ili bez nje.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime