Za svako zlo koje snađe Srbiju kunite Zapad, Vatikan…

2
137

Porfirije će po svemu sudeći sahraniti SPC na isti način kao što kolonijalni namesnici od Đinđića do Vučića sahranjuju Srbe i Srbiju po nalogu prokletinja sa Zapada

Za svako zlo koje snađe Srbiju kunite Zapad, kunite Vatikan, kunite i druge zapadne centre. Sve se ovo smišlja tamo, pa se preko agenturnih mreža ugurava među Srbe, putem najbestidnijih manipulacija. Pošto pusti agenturne mehanizme u pogon Zapad se izmakne i seiri sa strane, izigravajući „dobročinitelja“ i puštajući da drugi završavaju njegov posao, kao što trenutno čini i u Ukrajini, ratujući sa Rusima preko zavedenih Ukrajinaca.

A što se „patrijarha“ tiče, šta ste očekivali od onog koji se pred medijima eksponirao u skafanderu, koji je tokom korona-cirkusa neprestano pozivao na vakcinaciju i nošenje maski, koji je knjigu naslovio „Zagreb i ja se volimo javno“ ne mareći što isti taj Zagreb svake godine slavi etničko čišćenje krajiških Srba uz Tompsonove „hitove“ poput „Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara“? Neće biti nikakvo čudo ako u budućnosti prizna i crnogorsku, bosansku, hrvatsku, pa zašto ne očekivati, i vojvođansku i šumadijsku pravoslavnu crkvu, sve dok od SPC ne ostane ništa. Posle ovog cirkusa sa priznavanjem izmišljene „makedonske crkve“, stvorene u kancelarijama Titove OZNE, možemo kao sasvim izvestan očekivati i dolazak Pape u Beograd, venčavanje homoseksualaca, žene-sveštenice i ko zna kakve još globalističke novitete.

Porfirije će po svemu sudeći sahraniti SPC na isti način kao što kolonijalni namesnici od Đinđića do Vučića sahranjuju Srbe i Srbiju po nalogu prokletinja sa Zapada. Jer cilj Zapada nije da Srbe svede čak ni na „Beogradski pašaluk“ već da Srba uopšte i ne bude, da se ovo preostale Srbije razbije na još nekoliko banana-državica u kojima će se vlast dati u ruke nekom kupljenom i korumpiranom bašibozuku, a Srbi će se u svakoj svesti na enklave u kojima će se opijati brljom pred prodavnicama i lamentirati nad vremenom kada su još bili narod i država.

Da Vas podsetimo:  ŠTA JE NAMA KOSOVO?

Naslov i oprema: Stanje stvari

(Fejsbuk stranica Svetislava Pušonjića)

https://stanjestvari.com/

2 KOMENTARA

  1. Odkada je Srbija postala drzava pa do danas, ukljucujuci i Jugoslovenski komunisticki period, SPC se uvek bavila politikom vise nego duhovnim radom. Zato Porfirije i putuje drzavnim avionim kako bi izvrsio cin izdaje. Uvek je SPC bila bliza vlastima nego narodu. Ja licno sada definitivno prelazim u drugu i bolju SPC a to je Eparhija Rasko-Prizrenska u Egzilu.
    http://www.eparhija-prizren.org/

  2. VATIKAN OSTALI ANTIHRISTI SU SAMO 30 POSTO KRIVI A OSTALO SAMI KAZE NAREDIO MI PA AKO TI KAZE ISKOPAJ SEBI OCI ILI UBI SVOJE NAJRODJENIJE DALI CES URADIT….KRALJICU DRAGU SU SRBI UBILI KAZE ENGLEZI KRIVI…….

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime