Ko su hrvatski „branitelji“?

1
796

Pogledajmo šta jedna Zagrepčanka – Mirjana Mirt – misli o protestu hrvatskih „branitelja“ u Zagrebu: „To je promocija jedne neosuđene zločinačke organizacije, odnosno HDZ-a.“

1 KOMENTAR

  1. Hrvatski branitelji sjedinjeni mrznjom protiv Pravoslavnih SRBa poslije uspjesno odigrane prestave njima namenjene od tajnih vladara iz senke su pokazali svojim nezadovoljstom u Zagrebu da su oni namagarceni od strane svojih pokrovitelja isto kao i svi drugi borci bivsih jugoslavenski republika koji su boreci se za nezavisnost svojih „drzava“ cesto puta u ime naroda kome su pripadali cineci zlocine nad drugim narodima sa cvrstom nadom i ubedjenjem da oni na taj nacin najbolje sluze svojoj lijepoj hrvatskoj domovini.

    Proteklo vreeme je pokazalo da takve drzava koje su stvorene kroz krv i oganj prolijevanjem nevine ljudske krvi nisu nista drugo vec kolonije pseudohriscanske Zpadne Evrope koja nikada nije ni znala za istinu Hristovu i pravdu Boziju. Cuvajmo se zato praznih obecanja neprijatelja Boga i SRBstva koji Boga se ne bojeci a anaroda ne stideci puno obecavaju a nista ne daju uzimajuci u isto vreme sve docega mogu da dodju, pa cak i zivote ljudske u „drzavama“ nekadasnje Jugoslavije!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime