Nema drugog odgovora do- nikad predaja, nikad razgraničenje!!!

0
635

Nema druge odluke koju možete i morate doneti, nesoji, bez one koju vam Ustav, Božiji i ljudski zakoni nalažu- proglasiti privremenu okupaciju dela teritorije Srbije i tako sačuvati Kosovo i Metohiju doveka!

Ako šta drugo učinite proklećete Srbiju zanavek!

Ako šta drugo učinite biće jasnije od ovoga jutra da je sve što Haradinaj i Tači čine samo ono što ih zamolite da učine kako bi veleizdaju pravdali “bezizlajem” u kojem smo se našli!

Našli smo se tamo gde ste nad doveli oprostivši reke nevine krvi zverima!
Tu smo gde jesmo jer ste s đavolima seli za sofru da pregovarate o Božijem!
Tu smo, no to nije bezizlaz kako otužno velite, jer pred bezizlazom ćemo stati onog prokletog trena kad “razgraničite” dete s majkom, majku s grobom sina, Srbiju s kostima i kolevkama, kad komesarski razrežete da utihnu liturgije i opela!

Sve što jesmo- jesmo na Kosovu i Metohiji i danas učinite da nas ne nestane, jer Srbija bez zavetne svetinje ne može ništa drugo do zauvek lutati po prokletstvu, ko umirući kojeg smrt muči životom u bolu i jauku!

Danas se uspite do dečanskih visina, progledajte očima Simonide, pustite da vam pećka i prizrenska Bistrica, Drim, Lab, Sitnica, Ibar…poteku venama, da se razgoropade, da ustrčite Prokletijama, Šarom, Paštrikom, Koritnikom, Bajgorom, pričestite se u Samodreži…
Danas budite ljudi a ne bedne politikantske šićardžije i nakupci Srbije!
Ljudi! Ništa manje i ništa više od toga jer ništa se više i ne može biti, pa stresite koprenu veleizdaje i ne ostavljajte potomstvu da po svojemu tumaraju ko tuđini stsavajući u bruku predaka i bezličje potomaka!

Sve što jesmo- jesmo na Kosovu i Metohiji, i to nije mit!
Mit je da se možeš razgraničiti sa sobom samim i živeti s tom ponornicom u grudima namesto duše!

Da Vas podsetimo:  Gužva u šesnaestercu

Proglasite privremenu okupaciju Kosova i Metohije kako ne bismo doveka ostali okupirani vrzinom u kojoj se može trajati, ali ne i postojati!
Nije to nikakav zamrznuti konflikt, jer tamo gde nemanjićka kadnila i voštanice ništa ne mrzne i nikada Srbin ne može biti u konfliktu sa pragom i ognjištem!
Sve drugo će biti samo još jedan dokaz da od zveri tražite da kidišu kako biste imali bedne izgovore za kukavičje uzmake!

Sve drugo je vaš mahniti ples s đavolom po kolevkama i grobovima, i to vam, budite ubeđeni, Srbija neće prećutati, zaboraviti, il oprostiti!
Uspavali je jeste, ali umrla nije pa da se ne uspravi i nadvije ko crni oblak nad vama dok je besno kidate na komade!

Ko rastavi majku od deteta neka zna da brzaci njihovih suza nemaju obala…

Mihailo Medenica
Izvor: dvaujedan.wordpress.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime