Oštećeno groblje šiptarskih terorista

0
731

sabitTakozvana „vlada“ šiptarskih separatista sa sedištem u Prištini, osudila je ovaj događaj. To ni malo ne čudi imajući u vidu da su upravo članovi te „vlade“ najvećim brojem upravo pripadnici rasformiranih terorističkih jedinica zarad kojih su nad Srbijom NATO snage izvršile agresiju 1999. godine.

I pored toga što gotovo ni jedno srpsko groblje u šiptarskim sredinama nije opstalo dok je na njima uništeno preko 10 hiljada nadgrobnih spomenika, a nije mali broj ni onih koja su preorana i potpuno uništena ili su uzurpirana a na tom zemljištu preko grobova izgrađeni privatni objekti Šiptara, separatisti traže da se otkriju počinioci ovog akta i kazne.

POGLEDAJTE VIDEO:

http://www.koreni.rs/wp-admin/media-upload.php?post_id=65931&type=image&TB_iframe=1
Takođe je najavljena i obnova ovog groblja od strane šiptarskih separatista.

Zabrinjavajuće to što neki mediji na srpskom jeziku, ali sa finansijskom podrškom iz inostranstva i njihovih obaveštajnih službi a pre svega iz Nemačke i Amerike, poput N1 televizije, izveštavaju o ovome kao da su oštećena groblja „boraca“ nekakve „OVK“ – i sve to bez navodnika.

tara2
Tači pozdravlja teroriste po NATO okupaciji KiM

Na taj način prihvataju teroriste ne kao lažne već iskrene borce za slobodu što nikako nije niti može biti tačno. Krvavim zločinima, silovanjem, klanjima, ubijanjem na razne načine uključujući i krematorijume za Srbe poput onog u Klečki, teroristi su bili angažovani na otcepljenju dela teritorije Srbije sa kojeg su proterali preko 300 hiljada Srba. Međutim, upravo obaveštajne i vojne službe zapadnih zemalja, gde pored Amerike i Nemačke zapaženu ulogu imaju i sve ostale veće države EU, još uvek sporovode kampanju opravdavanja zločina nad Srbima što za malo novca uspevaju da dobiju i od pojedinih srpskih kvazi – novinara.

Na Kosovu i Metohiji ima mišljenja da su ovaj potez Šiptari povukli kako bi medijski i psihološki povećali svoj uticaj na sever pokrajine što je kompenzacija za Vučićevu posetu severu KiM. Vučićeve predizborne vratolomije i „junačenje“, na kojima je juče obećavao da neće dati ono što je već potpisano da je dato, neophodno je amortizovati u šiptarskoj javnosti što se može samo povećanjem uticaja baš u onom delu koji je on i posetio. Neizvesno je da li će se i završiti na ovome jer je poznato da i najmanji povod u južnoj srpskoj pokrajini može biti okidač za lančanu reakciju nasilja nad Srbima.

Da Vas podsetimo:  Nemačka finansira propagandu o srpskim zločinima, hoće li Srbija odgovoriti?

Naime, po određenim pretpostavkama oštećenje nije novijeg datuma, ne zna se ni da li je nastalo usled loše izvedenih radova ili je nečim drugim uzrokovano niti zahteva obimne radove na obnovi što dodatno povećava sumnju da se radi baš o pripremi još jednog medijskog anti-srpskog talasa na Kosovu i Metohiji.

KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime