S kamiona u SNS pa u poslaničku klupu

0
1807
Foto: printscreen

Lepeza životnih biografija narodnih poslanika u Srbiji je šarenolika, što važi i za poslanike iz Čačka. Tako je, svojevremeno, jedan od čačanskih poslanika popunjavajući svoj kadrovski službeni skupštinski dokument, u rubriku šta je po zanimanju upisao: narodni poslanik.

Jedan od još uvek aktuelnih narodnih poslanika iz Čačka, ostaće zapamćen po tome što se u četiri godine svog poslaničkog mandata nikada nije javio za reč niti učestvovao u bilo kojoj skupštinskoj diskusiji.

Na fejsbuk stranici Dnevna doza prosečnog Čačanina nedavno je objavljeno kako je izgledalo prvo radno mesto  narodnog poslanika i smenjenog poverenika SNS u Čačku Marka Parezanovića. Biografija prilično slična ostvarenju američkog sna, kada se neko sa prilično niske društvene ili poslovne pozicije, preko noći uzdigne u vrhove.

– Bilo bi lepo da i šira publika vidi kako se snovi u Srbiji ostvaruju, bolje i lepše nego u Holivudu. Samo treba biti beskupulozan, bezobrazan i bahat – napisao nam je čitalac koji nam je poslao mejl.

Primer našoj zajednici kako snovi uz veliki rad i trud postaju realnost, snovi postoje da bi se ostvarivali, naslovio je urednik FB stranice Dnevna doza prosečnog Čačanina, svoj prilog.

Foto: printscreen

Usledila je reakcija narodnog poslanika Parezanovića.

Марко Парезановић Hvala Pajo! Ovaj kamion proizveden 1978. godine, ima posebno mesto u mom srcu. U njemu sam provodio raspuste u osnovnoj, srednjoj školi i na fakultetu. Ponosan sam na taj deo svog života. Hvala ti što umeš to da ceniš.

Bilo je još reakcija na objavljeni prilog na drštvenim mrežama.

Rako Radosavljevic Inače ovo što nazivate poslanikom je podneo krivičnu prijavu protiv mene, ima na mom profilu nedavno sam okačio. Što se tiče kamiona, ja njega pre vidim na volovskim kolima (jadni volovi). A što se tiče njega, verujem da on u SNS-u služi kao potrčko, za ponižavanje, ismejavanje i td. Prosto kad mu vidim facu deluje mi onako nekako potlačeno.
Nego čuvaj ti ovaj kamion trebaće ti, nisi ti za tu ligu i sam znaš to. Drž’ se ti bostana.

Da Vas podsetimo:  Bezboznička Srbija: Nemanja bez krsta!

Ivana Subotić Nije sramota što je prodavao lubenice. Može se reći da je to najčasnije što je u svom dosadašnjem životu uradio.

Kako god bilo poslaniku Parezanoviću ističe poslanički mandat,ali mu se smeši novi, jer izbori su 21. juna a on je opet na listi. Očigledno isplativije je biti narodni poslanik nego prodavac lubenica.

Tako valjda misli i politička stranka koja ga je kandidovala, da je i za Srbiju isplativije prodavati maglu nego lubenice.

Izvor: Ozonpress

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime