A kad delo stigne na videlo

1
992
Foto: printscreen

Zahvaljujući uviđavnosti virusa korona koji je tokom predizborne kampanje i izbora uzeo odsustvo, kako je tvrdio epidemiološko – nazadni krizno politički štab, Srbistanci su ipak dobili priliku da 21. juna ponovo iskažu vernost velikom vođi, zahvaljujući kome posle tolikih potucanja od nemila do nedraga žive u zlatnom dobu.

Nemerljiva ljubav i vernost spram mudrog vođe i njegove, s koca i konopca skupljene, nazadne bratije, na veliku žalost ološa kome leva ruka ne misli dobro desnoj, ni ovoga puta nije imala alternativu. A to što se bojkotaši i oni što su se upecali na sniženi cenzus, s ciljem da se još četiri godine o trošku naroda srbistanskog baškare i tove u skupštinskom restoranu i muljaju sa putnim troškovima, pozivaju na neregularnost izbora? E pa svako ko gubi ima pravo da se ljuti.

Još samo da, još jednom, gospodar srbistanski pobedi korona virus, što se “neočekivano”, gle čuda, odmah posle izbora, vratio na prostore srbistanske, pa da u inat dušmanima nezaustavljivo pohrlimo ka platinastom dobu.

Pošto je narod srbistanski na “slobodnim” i nadasve “poštenim” izborima rekao to što je rekao, sada i čačanska nazadna ekipa, predvođena starim – novim čačkonačelnikom MrMi–jem može da odahne. Da se opušteno posveti interesima Čačka, Čačanki i Čačana. Čačkonačelnik MrMi sada može da se na miru posveti radu na doktoratu. Nazadnjački izborni štab pisanju brošure pod radnim naslovom Kako za dva sata povećati izlaznost za 20 odsto, koja će doživeti nebrojeno prevoda i biti objavljivana širom sveta.

Samo ni čačanska parlamentarna fikus “opozicija” nema razloga za nezadovoljstvo.

Posmrtni ostaci, dve decenije neprikosnovene, Nove Srbije su pokazali da još uvek mogu da prebace cenzus uprkos blagostanju u koje su za vreme svoje vladavine uvalili Čačane. Oni što bi da Srbistan vide kao monarhiju mogli bi da pokrenu inicijativu da se gospodar Vučić proglasi suverenom. Em bez kralja i kačkavalja ne valja, em onaj nesretnik što se uvalio u Beli dvor nema šanse da u ovom milenijumu nauči srpski, a gospodar Vučić ispunjava sve preduslove da bude krunisan. Naravno nezadovoljni ne smeju da budu ni zastupnici “građanskog” Čačka budući da su Bisenić i njegova ilegalna, nikada javno promovisana, lista dokazali da ovde beli bubrezi još uvek imaju kupce.

Da Vas podsetimo:  SA ANOM U ISTORIJU, NIKAKO U BUDUĆNOST!

Bilo kako bilo Čačani i Čačanke koji su glasali kako su glasali, kada tamo krajem godine, kako mnogi ekonomisti predviđaju, nazadnjačko delo stigne na videlo, ostaje da se, kao i uvek do sada, kunu u sve na svetu, kako ne samo da nisu glasali za gospodara i njegove, već nisu ni izašli na izbore.

A sudeći na osnovu situacije u Novom Pazaru, Tutinu, Užicu i Kragijevcu, mnogo ranije nego su to očekivali i najljući oponenti srbistanskog gospodara, delo već stiže na videlo.

Aleksandar Arsenijević
Izvor: ozonpress.net

1 KOMENTAR

  1. Evo ga ovaj sa njegovim Srbistanom i Srbistancima. Dobro sto je napocetku teksta Srbistan pa prekinem odmah sa citanjem. Zar ne postoji drugi naziv a da se kaze to sto se zeli reci bez vredjanja naroda? Kakav je to covek, novinar kad ovako pise?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime