Ako Darija Kisić zaista postane ministarka zdravlja, obavezne vakcine će postati stvarnost za sve građane Srbije

1
2030
Darija Kisić / Foto: printscreen

Takozvana „Duboka država“ je povukla sve svoje veze, da pored već mnogih svojih funkcionera u vladi Srbije, ubaci i Dariju Kisić Tepavčević, koja bi kao ministar zdravlja trebalo da sprovede prisilnu vakcinaciju nad svim građanima Srbije.

 Nije nikakva tajna, da je Dr. Darija Kisić Tepavčević član Rotari kluba, masonske organizacije, kojom rukovodi i koju finansira Lično Bil Gejts. A svi znamo da je Bil Gejts veliki zagovornik prisline vakcinacije i čipovanja nad celim čovečanstvom.

Svi dobro znamo da se Dr. Darija Kisić Tepavčević, javno zalaže za obaveznu vakcinaciju. Duboka Država je preuzela skoro svu vlast u našoj zemlji. Oni kontrolišu skoro sve institucije, sve medije i sve što je bitno da ostvare svoj cilj.  Sada im je cilj da na čelu ministarstva zdravlja postave „svog igrača“ Dr. Dariju Kisić, koja će konačno da sprovede obaveznu vakcinaciju u Srbiji, a to je upravo ono za šta se zalaže i Bil Gejts.
Ona i cela njena porodica su priapadnici Rotarijanaca, antibot portal je pisao o Nini Kuburović, koja je sestra ministarke Nele Kuburović, supruge brata Darije Kisić, ona je takođe pripadnica rotarijanaca, kao i Nela Kuburović, koja je ministarka pravde, što znači da su rotarijanci stavili ministarstvo pravde, pod svoju šapu.
Na slici ispod možete videti sastanak rotarijanaca koji dogovaraju, kako sprovesti vakcinaciju, na prvoj slici Dr. Darija Kisić Tepavčević.
Oni sada žele da preuzmu i ministarstvo zdravlja i da konačno ovladaju čitavom Srbijom, zato i ne čude poslednji rezultati izbora, iz parlamenta su izbačene sve patriotske stranke, a poslanici i ministri postaju uvaženi rotarijanci, pripadnici Bil Gejtsove organizacije.
Oni sve ovo rade javno, ovo nisu nikakve tajne slike, ovi ljudi se hvale da su pripadnici Rotarijanaca, na njihovim profilima možete videti gde javno dele slike i javno zagovaraju obaveznu vakcinaciju i druge stvari za koje se oni zalažu.
Izvor: Srbnovine

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime