BOLESNICI: Đake u Srbiji kroz zadatke nagovaraju da se vakcinišu?!

0
169

Da se svaki sekund na televiziji koristi za ,,motivaciju”, tačnije ucenjivanje i zastrašivanje građana kada je reč o KOVID-u 19 i ,,spasonosnoj” vakcini to vam je već poznato i očigledno da ni to nije pošlo za rukom ni kriznom štabu niti državi jer već nekoliko dana brojka od 40,05 odsto revakcinisanih kako maloletnih tako i punoletnih građana Srbije stoji u mestu i ne mrda.

Dakle, na to je narod navikao, jer naš narod je sposoban da se navikava, do određene tačke što se moglo videti kako kroz istoriju tako i kroz novija dešavanja i našem narodu je uvek svetinju, pored svetinje predstavljalo dete.

Deca su sada očigledno neka vrsta cilja zarad dalje motivacije i vakcinacije, a uzećemo za primer Marija Bojića koji je pre nekoliko meseci najavljivao opštu kampanju oboljevanja dece na svom youtube kanalu u želji da upozori građane šta se sprema u farmako kuhinji te po ko zna koji put bio u pravu.

No, ipak jedno su njihovi ciljevi a drugo su sredstava, nova sredstva kojim su izgleda počeli da se koriste.

Bezobrazluk kome nema kraja. Pogledajte 15. i 16. zadatak iz matematike za sedmi razred osnovne škole. Ovo je otišlo predaleko.

Kako se da videti na društvenim mrežama, objava koju je postavila Milina Dorić, advokat i zamenik predsednika pokreta ,,Živim za Srbiju”, govori o tome da je Ministarstvo prosvete rešilo da direktno utiče na savest i razmišljanje dece te u njih kroz matematičke zadatke u školi ubaci vakcinaciju i Kovid 19 kao izlaz i kao razlog.

Kroz matematičke zadatke Ministarstvo zdravlja očigledno pokušava da nametne vakcinaciju deci, i to deci sedmog razreda osnovne škole što je van svake pameti i prevazilazi sam bezobrazluk kako je i sama Dorićeva prokomentarisala.

https://balkanskageopolitika.com/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime