Državna službenica: Rijaliti zvezda ima sekretaricu i platu 80.000

0
1586

„Ona je trenutno na sastanku. Ne znamo do kada će trajati. Možete da zakažete susret putem mejla“, rekla nam je jedna gospođa u ime PR Agencije za upravljanje lukama.

619122_ivana-skoric02rasfoto-vesna-lalic_ff

Odbija da priča sa novinarima: Ivana Škorić

Zgrada u Nemanjinoj 4 poznatija je po noćnom klubu „Stefan Braun“ nego kao sedište ozbiljne državne agencije. Ipak, ispod tog kluba, u renovinarim prostorijama, smeštena je Agencija za upravljanje lukama, novo radno mesto bivše rijaliti zvezde Ivane Škorić.

Kako tačna lokacija Agencije nigde nije navedena, ekipa „Blica“ krenula je od poslednjeg sprata zgrade ne bi li našla Ivaninu kancelariju i usmeno joj postavila pitanja koja smo prethodnog dana poslali na mejl. Vrata – zaključana, a ulazi se na šifru. Ali, tu je zvono. Posle izvesnog vremena vrata nam je otvorio mladić koji nije znao o čemu se radi, pa je pozvao jednu gospođu, koja nas je dočekala umesto Ivane.

619124_agencija-za-upravljanje-lukama01rasfoto-goran-srdanov-----------------------_f

„Ivanu danas ne možete da vidite“, rekla nam je sekretarica

– Ivana je tu, ali ne može da vas primi. Tek je primila stranke – rekla nam je.
Zanimljivo, portparolka ima sekretaricu! Uz opasku da je pročitala prethodni tekst u „Blicu“ kazala nam je i da su nam poslali odgovore na naša pitanja na mejl.

Ivana mesečno zarađuje 80.000 dinara

– Odgovorili smo vam na pitanja. Ivanu danas ne možete da vidite, ali možete da zakažete sastanak mejlom – završila je sekretarica i ispratila nas.
U mejlu koji smo poslali Ivani još u ponedeljak, postavili smo pitanja u vezi s poslovanjem Agencije za upravljanje lukama. Između ostalog, tražili smo odgovore oko statusa Luke Beograd i projekta „Beograd na vodi“. Odgovor nas je razočarao. „Obaveštavamo vas da se pitanja koja su nam dostavljena odnose na oblasti koje nisu u nadležnosti Agencije za upravljanje lukama. Za tražene odgovore obratite se nadležnim institucijama“, navedeno je u mejlu.
Nameće se pitanje šta to spada u nadležnosti Agencije za upravljanje lukama i zašto portparolka koja, kako smo saznali, mesečno zarađuje 80.000 dinara, nema vremena da razgovara s nama?!

Da Vas podsetimo:  Zekić prekršila Kodeks ponašanja članova Saveta REM-a

I oni su našli uhlebljenje u državnim firmama

Dragana Milošević, balerina „Granda” i učesnica „Farme“, došla je na mesto asistenta v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića. Bivša „farmerka“ Dragica Radosavljević Cakana zaposlena je u Opštini Čukarica, gde pomaže da se organizuju kulturne manifestacije. Sin Šabana Šaulića, Mihajlo šaulić radio je u Ministarstvu saobraćaja, a suprug Nataše Bekvalac Ljuba Jovanović trebalo je da se zaposli kao pomoćnik direktora Komunalne policije, ali to nije bilo realizovano.

Dragana Ivanovic, Tatjana Čanak / Foto: V. Lalić, G. Srdanov

Blic

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime